Terhesség alatti vizelet vizsgálatban mit jelent, ha valakinél a vizeletben található fehérjére min.op - ot írtak, a kalcium oxalát kristályra pedig azt írták, hogy kevés?
Betöltött 26 hetes terhes vagyok. Ma voltam általános labor vizsgálaton, a leleteim már le tudtam tölteni az ügyfélkapumon keresztül.
2 dolog szúrta ki a szemem. A vizelet vizsgálatnál a fehérjéhez azt írták, hogy min.op, a kalcium oxaláthoz pedig azt, hogy kevés. A többi érték mind negatív lett. Háziorvosommal, akitől a beutalót kaptam a vizsgálatokra legkorábban jövő héten Hétfőn tudok konzultálni az eredményekről, ezért kérdezem, hogy mennyire kell ezektől megijednem, SOS-ben valaki mással konzultálnom.
Azt jelenti hogy van fehérje a vizeletben. Ez lehet semmiség, de lehet toxemia előrejelző is. De ez a legrosszabb eshetőség, néha mérd meg a vérnyomásod tuti ami tuti.
Calcium oxalat kristály lehet pl attól is ha túl sok csokit ettél mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!