Miért nem vagyok benne biztos, hogy mocorog a baba?
Beszélj róla a védőnővel.
Amúgy én is csak akkor érzem a baba mozgását mikor itthon vagyok és nyugton egész nap.Ilyen volt a tegnapi nap,és babócának ez annyira tetszett,h egész nap rúgkapált meg úszkált.Ma mozgalmasabb nap volt,és csak reggel éreztem,h egy picit mocorog.
Lehet,h lustább babág lesz.De ha a szívhang meg minden egyéb rendben van,akkor nem hiszem,h baja lehet.Amúgy elsőbabásoknál gyakran előfordul,h csak a 20. hét után érzik.Anyu meg volt lepődve,h nekem ekkora hacacárét csapott 18 hetesen,mert nekem is első babám.
Nyugodj meg,hamarosan neki lát majd ő is,csak egy kicsit nőnie kell:)
Én igaz még csak 16 hetes vagyok, de én sem vagyok biztos abban,hogy a babát érzem. hullámzik a pocim, de ez lehet a belemis...
Már nagyon várom,hogy egyértelmű legyen:-)
Ne félj, mindenkinél más, később még "unni" is fogod, hogy mozog.-)
szia,
Nincs semmi baj. Lehet, hogy befelé kalimpál a kis csibész és azért nem érzed annyira. Fog még bordán rúgni, ne izgulj. :))) Most még van helye bőven. Este pancsi után feküdj a hátadra, simizd a hasad és tuti, hogy oda fog kucorodni a kezedhez. Beszélj hozzá, az nyugtatja.
Lesz még kellemetlen a mozgása, de akkor fogod tudni, hogy tutira jól van. :))
Ennyi idősen, általában én is csak akkor éreztem babócámat amikor nyugodtan ültem, vagy feküdtem.
Minden oké, az a lényeg, hogy valamennyi mozgást érezz!!
Kellemes babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!