Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem vagyok benne biztos,...

Miért nem vagyok benne biztos, hogy mocorog a baba?

Figyelt kérdés
Lassan 22 hetes vagyok de csk nagyon ritkán érzem a mozgást.Néha napok is eltelnek vagy csak nem veszem észre?!Kb egy hete éreztem talán először.Nem érzem minden nap.Ez baj?
2007. dec. 19. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj róla a védőnővel.

Amúgy én is csak akkor érzem a baba mozgását mikor itthon vagyok és nyugton egész nap.Ilyen volt a tegnapi nap,és babócának ez annyira tetszett,h egész nap rúgkapált meg úszkált.Ma mozgalmasabb nap volt,és csak reggel éreztem,h egy picit mocorog.

Lehet,h lustább babág lesz.De ha a szívhang meg minden egyéb rendben van,akkor nem hiszem,h baja lehet.Amúgy elsőbabásoknál gyakran előfordul,h csak a 20. hét után érzik.Anyu meg volt lepődve,h nekem ekkora hacacárét csapott 18 hetesen,mert nekem is első babám.

Nyugodj meg,hamarosan neki lát majd ő is,csak egy kicsit nőnie kell:)

2007. dec. 19. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én igaz még csak 16 hetes vagyok, de én sem vagyok biztos abban,hogy a babát érzem. hullámzik a pocim, de ez lehet a belemis...

Már nagyon várom,hogy egyértelmű legyen:-)

Ne félj, mindenkinél más, később még "unni" is fogod, hogy mozog.-)

2007. dec. 19. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen említsd meg az orvosodnak, lehet hogy egy ultrahanggal ő is meg akar majd arról bizonyosodni, hogy minden oké.De az első babánál tényleg később kezdi érezni a babamozgást (állítólag) a kismama, mert ugye nem tudja pontosan mire is kell figyelni.Bár én már a 14-15ig héten éreztem a babamozgást. Az is segíthet ha lepihensz amikor teheted és (nem drasztikusan) böködöd a pocidat egy picit, legjobb ha háton fekszel. Mert van olyan kis lustaság akinek noszogatás kell. Ez pedig később jó játék is lesz neki.
2007. dec. 19. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én is a 22.hétbe vagyok. és nekem elég aktív a babaám, főleg ha lefekszem, vagy eszem. De nem minden nap mozog sokat, ami természetes mert hát ő még rengeteget alszik. De mindennap érzem a mozgását, sőt általába a hólyagomon ugrál, ami nem olyan kellemes mint ha feküdnék, és rugkapálna. Azért szólhatsz a védőnőnek, de szerintem nincs ott semmi baj. Sok sikert
2007. dec. 20. 06:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Nincs semmi baj. Lehet, hogy befelé kalimpál a kis csibész és azért nem érzed annyira. Fog még bordán rúgni, ne izgulj. :))) Most még van helye bőven. Este pancsi után feküdj a hátadra, simizd a hasad és tuti, hogy oda fog kucorodni a kezedhez. Beszélj hozzá, az nyugtatja.

Lesz még kellemetlen a mozgása, de akkor fogod tudni, hogy tutira jól van. :))

Ennyi idősen, általában én is csak akkor éreztem babócámat amikor nyugodtan ültem, vagy feküdtem.

Minden oké, az a lényeg, hogy valamennyi mozgást érezz!!

Kellemes babavárást kívánok!

2007. dec. 20. 09:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne aggodj minden baba mas-mas.En sem ereztem a 21.hetig aztan egy ideig megint semmi es 223. hettol egyfojtaban mozog meg rug nagyon eroseket. Legy turelmes.
2007. dec. 20. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!