Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes vagyok és két hete...

28 hetes vagyok és két hete alig tudok menni úgy fáj a derekamnál bal oldalt. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Porckorong letapadás, idegbecsípődés (férjem szerint ha becsípődés lenne, mozdulni sem tudnék a fájdalomtól). Járok gyógytornára, itthon is tornázok, de két hete nem akad ki. Mit lehet tenni, v. kenni. masszázsra elmehetek ennyi idős terhesen. v. hova menjek? !? !? !
2008. dec. 2. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez a megválltozott testtartástól van,nem tudsz ellene tenni semmit.
2008. dec. 2. 17:04
 2/7 anonim válasza:
Az előttem válaszolót egészíteném ki. Valóban a testtartás megváltozása okozza, de tudsz tenni ellene. Járj kismamatornára. Nekem nagyon bevállt. Borzalmasan fájt a derekam, nekem a bal oldalamon. A torna sokat segített. Két hónapja egyáltalán nem fáj. Boldog babavárást! 36 hetes kismami
2008. dec. 2. 17:36
 3/7 anonim válasza:
Az előző vagyok. Bocsi, nem olvastam végig a kommentedet. Ha jársz torára, akkor rendben. Akkor van a DR. Kelen sósborszeszes gél. Lehet kapni patikákban. Nekem ezzel maszírozgatta a férjem torna mellett. De már ezt sem kell használnom. :)
2008. dec. 2. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy voltam, az orvos semmit nem mondott, felírt egy krémet hogy kenegessem.. persze semmit sem használt. Sajnos emiatt ki is kellett magam íratni, mert nem tudtam végigülni a 9 órámat :-( Viszont, most pár napja kezd jobb lenni.

Kitartás! Pihengess, talán neked is jobb lesz!

Szép babavárást!

29 hetes kismami

2008. dec. 2. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt a jobb oldalon deréktáji fájdalom. Egy ponton fájt. A dokim elküldött hasi uh-ra, és kiderült hogy a vesém fáj. De lehet hogy itt teljesen másról van szó. Sokminden lehet.
2008. dec. 2. 21:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Tornázom minden nap, heti kétszer pedig gyógytorna/kismamitorna.

A sósborszeszes masszázst kipróbáljuk. Köszönöm!!!!!!

2008. dec. 3. 11:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltuk a sósborszeszt! Tényleg jó! Azóta ha házimunkához készülök már előre bekenem és így remekül tudok menni, tenni-venni!
2008. dec. 10. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!