Tóth Bernadett2 kérdése:
Ez ennyire el lehet téveszteni?
Figyelt kérdés
12. heti szűrésen a doki azt mondta hogy mellső falon tapad a méhlepény. A 16. heti 4D-n meg már azt mondta a vizsgálatot végző nő, hogy hátsó falon tapadt, és tényleg ezt láttam én is. Volt már ilyen vkinél?
16+2 h km
2010. aug. 15. 19:47
1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem ez hanem ezt...
2010. aug. 15. 19:47
2/10 anonim válasza:
Szia!Ezt én se értem, ez egy X-akta:) Nekem a 18 hetes vizsgálaton még a jobb oldalon volt a placenta, le is lett írva a papíromra.A következő alkalommal már a mellső falon volt, ráadásul mélyen.Én azt nem értem, hogy ha egyszer megtapadt a méhlepény, akkor hogyan tudja mégis változtatni a helyzetét?Akkor ezek szerint nincs teljesen megtapadva?Vándorolhat, vagy mi?Bocs, hogy nem tudok a miértre válaszolni, ez a dolog nekem is furcsa egy kicsit.
3/10 anonim válasza:
Nem tud vándorolni
szerintem az első uh-nál benéztek valamit.
4/10 anonim válasza:
Ez úgy van,hogy a méh növekedésével elcsúszik ide vagy oda.Nem tudom máshogy elmagyarázni,csak mondjuk gyerekkoromban megsértette a tóban egy kagyló a térdem alatt a bőrt,ami helyén hegg maradt,mára 30 évesen ez a heg már a térdem fölött helyezkedik el.Szóval nem a méhlepény mozog,hanem a méh nől.
5/10 anonim válasza:
De a méhlepény is tud "vándorolni"!Tessenek utána olvasni:-)))Itt a net....
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Örülök mert így lehet hogy hamarabb fogok érezni a lurkót! :)
2010. aug. 15. 20:21
7/10 anonim válasza:
Én is pont ezen csodálkoztam a 18 hetes UH után.
12 hetesen a hátsó falon tapadt, 18 hetesen a mellső falon, viszont a doki meg azt mondta a múlt héten, hogy "még mindin túl lent van a méhlepény".
Ezek alapján már én sem tudom behatárolni.
De én is úgy hallottam, hogy a méh növekedésével a placenta helye is változik.
23 hetes km
8/10 anonim válasza:
Nálam is elnézte a doki. A 18. hetes uh-on azt írták a papíromra, hogy a lepény jó helyen tapad aztán pár nap múlva bekerültem a kórházba vérzéssel és kiderült, hogy a méhlepény teljesen fedi a méhszájat. Nekem nem is ment feljebb, 29. hétre megszületett a lányom.
9/10 anonim válasza:
Nekem hátsó fali a lepényem,38 hetes uh-n is ezt diktálta az orvos az asszisztensnek,tisztán emlékszem.Erre nézem otthon,mellső fali van írva.Na,hát így vándorol...
10/10 anonim válasza:
az igaz h vándorolhat de nem egyik falról a másikra,hanem csak feljebb csúszhat ahogy nő a méh.de érdekes egyébként mert a 12 hetes uh-on nekem is hátsó fali volt a 18 hetesen meg már mellső fali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!