Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányinger és székrekedésre mi...

Hányinger és székrekedésre mi a jó kismamák?

Figyelt kérdés

Első babánk.

Korai szakaszban vagyok még,de amennyire könnyen indult, most minden reggel savanyút hányok, majd estére újra jelentkezik. Alig bírok valamit megenni, esetleg bevált tanácsotok van? Illetve, kényes téma de volt valaki úgy hogy nem tudott nagy dolgot intézni?

Köszi a válaszokat. :)

2021. jan. 26. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 6-16. hétig folyamatos rosszulléteim voltak mindennapos hányással és székrekedéssel. Sajnos semmi nem segített. :/

A 16. hét után viszont minden rosszullét elmúlt, a székrekedés is.

Kitartást! :)

2021. jan. 26. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínű fent van a gyomorsavad, reggelente én is azzal szenvedtem hetekig. Reggel próbálj meg minél hamarabb enni, persze olyat ami kíméli a gyomrod. Nálam a keksz, pogácsa, sajtosrúd, ezek az egyszerű leveles tésztás reggelik segítettek sokat. Székrekedésre pedig a banánt tudom ajánlani, magnézium tartalma miatt nekem mindig segített. Remélem tudtam segíteni😊
2021. jan. 26. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Hányinger: gyömbérből fözött tea

Gyomorsav: rennie, gaviscon, ludea

Székrekedés: laevolac szirup.

2021. jan. 26. 12:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Sokszor egyél nagyon keveset, igyál eleget és mozogj, szedj B-vitamint.
2021. jan. 26. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt az első terhessegemnel és most is.

Sajtos rúd, sós perec, tea, sok viz.

Én már több mint egy hete húst se tudok enni..

Helyette a bake rolls-t tudom enni😂

Próbálj meg többször enni keveset, és próbálkozz a sos dolgokkal. Nekem kb 30.-ik heten múlt el, attól tartok most se fog hamarabb🥲

2021. jan. 26. 13:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megpróbálkozok vele. 💗
2021. jan. 27. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!