Ha a nyaki redő a 12 héten 3,7 volt, létezik, hogy a 14 héten 1,7? Visszugorhat a jó értékre vagy, ha beteg a baba akkor végig vastag a tarkóredő?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 16:59
1/4 anonim válasza:
A tarkóredőt szigorúan vett időpontban, a 12. betöltött héten nézik. Csak az akkori érték számít.
A helyedben - mert ugye bizonytalanságra van ok - elmennék újabb ultrahangra más orvoshoz is (lehetőleg 4D-re), csak hogy megnyugodjak.
2/4 anonim válasza:
A 14.hétre már szívódhat fel valamennyi a tarkóredőből. Nem tudom, hány éves vagy, de szerintem csináltass amniocentézist és 4D ultrahangot mindenképpen!
3/4 A kérdező kommentje:
Igen én is így tudtam,csak közben itt sokan kérdezik,hogy mi van ha csak a 13 vagy 14 héten jut el uh-ra?!És mivan ha őnáluk ugyan ez a helyzet!?
Voltam már azóta 2 orvosnál is,szervi elváltozás nincs,de én ragaszkodni fogok az amniohoz,még,ha van is kockázat!Beteg gyereket nem szeretnék az egészséges mellé!29 vagyok
2010. aug. 15. 20:29
4/4 anonim válasza:
Benne van a pakliban az is hogy el van számolva a terhesség. A Genetikai uhnál sokat számít az a pár nap is. Szorítok nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!