Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kígyóuborka terhesség alatt?

Kígyóuborka terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Van aki sok kígyóuborkát evett terhessége alatt? Én imádom, egy egész szálat meg tudok enni felszeletelve. Az internet bugyrai írják, hogy a sok ebből is megárthat, plusz a héjában méreganyagok lehetnek... 🤦‍♀️ Én megmosom úgyis, nem gondolnám hogy ebből baj lehet. Szerintetek?
2021. jan. 23. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az internet szerint gyíkemberek írányítják a háttérből az emberiséget és direkt eltitkolják, hogy a föld lapos!

Nyugodtan egyél uborkát. Nem lesz semmi bajod.

2021. jan. 23. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hámozd meg. Az uborka egészséges. Soha nem véletlen, ha az ember rákap valamilyen gyümölcsre, zöldségre. A szervezet rá szokta vezetni az embert arra, hogy miből van hiánya.

"Magas víztartalma mellett fontos megemlíteni, hogy a zöldség húsa értékes mikrotápanyagokban gazdag. A-vitamin, C-vitamin és folsav tartalma mellett magas koncentrációban tartalmaz olyan ásványi anyagokat, mint a magnézium, molibdén és kálium. Továbbá az uborkában található kovasav is, amely hozzájárul kötőszöveteid erősítéséhez. (...) Rosttartalma segíthet a vércukorszint emelkedés szabályozásában, valamint az alacsony energiatartalmú zöldséggel csökkentheted étvágyad. A nassolás élménye mellett elkerülheted a diétás céljaidat hátráltató jelentős kalóriabevitelt."

"Az enyhe vizelethajtó hatásának köszönhetően jótékony hatást gyakorol a vesékre és a májra. Étkezési rosttartalma hozzájárulhat a székrekedés elkerüléséhez."

.

Na, most, minderre nagyon is nagy szükséged van.

Edd csak bátran. De tényleg hámozd meg, vagy mosd le többször, folyóvíznél és alaposan.

2021. jan. 23. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Terhesség nem betegség...
2021. jan. 23. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Edd nyugodtan.

Én birsalmát ettem kettessével :)

Ismerek olyan embert, aki szerint a birsalma nyersen nem ehető. Én meg kettessével ettem.

Amúgy is nagyon szeretem, de mikor terhes voltam, nagyon kívántam.

2021. jan. 23. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
En is a kigyoubit ettem, meghamozva, picit sozva. Napi 1 szalat kb xD semmi bajunk!
2021. jan. 24. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is falom a kígyóubit, pedig terhesség előtt nem voltam oda érte. :)
2021. jan. 24. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
En is sokat ettem, jó volt vizesedés ellen mert vízhajtó hatású.
2021. jan. 24. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!