Kígyóuborka terhesség alatt?
Az internet szerint gyíkemberek írányítják a háttérből az emberiséget és direkt eltitkolják, hogy a föld lapos!
Nyugodtan egyél uborkát. Nem lesz semmi bajod.
Hámozd meg. Az uborka egészséges. Soha nem véletlen, ha az ember rákap valamilyen gyümölcsre, zöldségre. A szervezet rá szokta vezetni az embert arra, hogy miből van hiánya.
"Magas víztartalma mellett fontos megemlíteni, hogy a zöldség húsa értékes mikrotápanyagokban gazdag. A-vitamin, C-vitamin és folsav tartalma mellett magas koncentrációban tartalmaz olyan ásványi anyagokat, mint a magnézium, molibdén és kálium. Továbbá az uborkában található kovasav is, amely hozzájárul kötőszöveteid erősítéséhez. (...) Rosttartalma segíthet a vércukorszint emelkedés szabályozásában, valamint az alacsony energiatartalmú zöldséggel csökkentheted étvágyad. A nassolás élménye mellett elkerülheted a diétás céljaidat hátráltató jelentős kalóriabevitelt."
"Az enyhe vizelethajtó hatásának köszönhetően jótékony hatást gyakorol a vesékre és a májra. Étkezési rosttartalma hozzájárulhat a székrekedés elkerüléséhez."
.
Na, most, minderre nagyon is nagy szükséged van.
Edd csak bátran. De tényleg hámozd meg, vagy mosd le többször, folyóvíznél és alaposan.
Edd nyugodtan.
Én birsalmát ettem kettessével :)
Ismerek olyan embert, aki szerint a birsalma nyersen nem ehető. Én meg kettessével ettem.
Amúgy is nagyon szeretem, de mikor terhes voltam, nagyon kívántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!