Terhesseg alatt is van peteeres?
Figyelt kérdés
Ugy ertem, hogy akkor is valtozik a mehszaj magassaga, nyitotsaga es tapintasa?2021. jan. 23. 08:43
2/9 A kérdező kommentje:
Ertem, csak mert olvastam olyat, hogy valakinek volt, vagy ha nem is de a tuneteket minden honapban erezte. pl. a szurkalast.
2021. jan. 23. 09:18
3/9 anonim válasza:
Persze meg újra teherbe is esel.
4/9 A kérdező kommentje:
Jo nyilvan igy nem, de hogy valtozik a meh tapintasa, vagy onnantol kezdve kemeny egeszen a terhesseg vegeig?
2021. jan. 23. 11:03
5/9 anonim válasza:
Viccből írta az utolsó válaszoló, pedig van ilyen. :)
Keressetek rá, szuperfetáció a neve.
6/9 anonim válasza:
Viszont extrém ritka, a teljes orvosi szakirodalomban csak néhány példa van rá.
7/9 A kérdező kommentje:
Igazabol arra lennek kivancsi, hogy a mehnyak a ciklus sotan valtozik ugyan ugy mikor nem vagy terhes? Tehat lejebb ereszkedik, kemenyebb? Vagy van egy allapot es terhesseg vegeig ugyan olyan marad, es nem valtoztatja helyzetet amig terhes vagy?
2021. jan. 23. 16:16
8/9 anonim válasza:
Egy csomó hormonhatás van a terhesség alatt, ami miatt akár változhat is, de nem úgy, mint a menstruációs ciklusban, hiszen a hormonok nem úgy változnak. Viszont egy csomó más oka is lehet a helyzetváltoztatásnak, a méh formája folyamatosan változik, felülről erős terhelés van a méhnyakon, van, akinek még méhsüllyedése is lesz, stb. Tapogatni viszont nem jó ötlet, azt semmiképp ne csináld szerintem, egy csomó bacit bevihetsz a kezeddel, és amúgy sem kéne irritálni a méhszájat terhesen
9/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes, csak kivancsi vagyok...
2021. jan. 23. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!