27. hétben járok és már nagyon fáj a lábaim közti csont (ott). Elmúlik? Mert sajna emelni a lábamat nagy kínlódással tudom csak, és elég furin kelek is ki az ágyból.
Figyelt kérdés
Miért van ez az állapot?2010. aug. 15. 13:21
1/4 anonim válasza:
Szia!
Tágulsz...
Nekem is fáj pedig nekem már a második baba.
A vége fele már nem fog fájni.
29 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
nekem sajnos addig fájt amég meng nem szültem.és tényleg azért van mert tágulsz.
3/4 anonim válasza:
Szia! Ezt a kérdést én is kitettem pár nappal ezelőtt! Pontosan ugyanez a panaszom! Kellemetlenül fáj, de azért tűrhető! Nekem is azt írták hogy tágulás okozza! Boldog babavárást! 27+3
4/4 anonim válasza:
Hát, én nem tudlak azzal biztatni, hogy a vége felé elmúlik. nekem is kb. a 27-28. hét körül kezdett el fájdogálni. Akkor még csak éjszaka, mikor meg kellett fordulnom. Azóta viszont egyre jobban fáj, esküszöm megváltás lesz a szülés. Semmi bajom nem volt a terhesség alatt, de ez a szeméremcsont-, és derékfájás katasztrofális.
Kitartás!
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!