Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódom a babám miatt,az...

Aggódom a babám miatt,az orvosok nem vizsgálnak meg rendesen. Genetikai szűrésem 2 percesek voltak,szerintetek?

Figyelt kérdés

12 illetve 18 hetes genetikai ultrahangon voltam eddig SZTK-ba. Sajnos nem túlzok ha azt mondom 2 percet voltam bent. Babámbol mondhatni semmit se mutattak meg ,hogy most mi lathato mit vizsgal csak lattam ahogy gyorsan méregeti

Papiron gyonyoruen le van minden vezetve de attol tartok az csak sablon szöveg...

DPD,AC,FL mérte illetve nezte ezeket láttam de SEMMI MÁST. Szivhang hallgatas sem tortent. Baba nemét se tudom "ilyennel nem erunk ra foglalkozni"..kepet se kaptam

Afp szűrésen részt vettem ott minden stimmel szerencsére.

2 het mulva van idopontom magan genetikus orvoshoz de rettegek hogy o meg talal valamit,akkor a babam mar 20 hetes lesz !!! :(

Járt már valaki hasonlóan hogy SZTK-s rendeles soran ilyen villám genetikai szűrése volt?

2021. jan. 19. 11:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó: az orvos nagyon sokszor el szokta mondani, hogy "minden rendben van a babával", aztán mégis megy a netre kérdezősködni. Hányszor hallottam már azt, hogy "az orvos nem mondott semmit", holott ott ültem mellette és pontosan hallottam, hogy elmondta.
2021. jan. 19. 13:05
 12/28 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem látja kapásból a nemét, tök természetes, hogy a tb-s rendelésen nem szuttyog vele. Nekem a babamozin is 10 perc volt mire nagyjàból helyzetbe tudta hozni. Ha előtted ezeket az extra időket, amiket te elvársz mindenkire rászánta volna, még mindig ott ülnél a váróban. A szűrést rendben megcsinálta, a babamutogatást meg nem téríti a tb.
2021. jan. 19. 13:13
 13/28 anonim ***** válasza:
74%

11 aha de az enyémmel nem volt. Ráírta, hogy milyen plusz vizsgálatokra kell mennem és “eredményekről függően genetika”. Néztem rá. A szemébe. Bele. Egyenesen. És kérdéseket tettem fel neki. Nem válaszolt. Szó-szerint. Nem nyitotta ki a száját. Nem mondott semmit. Konkrétan semmit. Csak a kezével hessegetett kifelé. Arról már ne is beszéljünk hogy egy inkompetens barom és amikor a Czeizelbe megláttak, hogy ő küldött további vizsgálatra csak elhúztak a szájukat hogy Jajj már megint. Hal isten semmi gond nem volt. Ennyit a “biztos olyan van ott, aki ért hozza”. Ja hat fejet huzigalni és tovább küldeni ok nélkül en is tudok nulla orvosi tudással is, nem nagy kihívás. Passz hogy miért ezt az embernek sem nevezhető gusztustalan veglenyt rakják oda.

Meg egyszer elmondom kedves 12 mert szöveget értelmezni nem tudsz. Hol írom, hogy keresgesse a nemet? Azt írtam, hogy HA látja semmiből nem tart megmondani, de nem szoktak nalunk. Direkt ezzel is bunkoznak. “Mit számít az, ne foglalkozzon vele” stb. Ha meg nem látja nem lenne egyszerűbb bunkozas helyett annyit mondani, hogy “sajnos most nem mutatja magat”?! Ez mind nem idő kérdése. Hanem továbbra is emberség kérdése.

2021. jan. 19. 13:22
 14/28 A kérdező kommentje:

12/13 van akire ra szanja az idot,vagyis azokra akik fizetnek neki!!!,mert epp o a fogadott orvosa. Es ezt akar a sima rendelesi ido alatt is megteszi azokat ugy hivja be h jojjenek babamozira es latom h kepet is kapnak,kinre hallani hogy szivhanghallgatas is van

Aki meg nem fizet annak se kep se mozi nem jar..kb semmi csak a bunkózás

2021. jan. 19. 14:00
 15/28 A kérdező kommentje:
Enis fizetek csak nem az ő zsebébe. Neha elgondolkodom hogy a TB-t mire is fizetem...
2021. jan. 19. 14:01
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
14 mondjuk szerintem ez igencsak törvénytelen. Legalábbis elegge annak hangzik. Magán célra nem használhatja az állami rendelőt. Szoval ott nem kérhet pénzt elvileg.
2021. jan. 19. 14:35
 17/28 anonim ***** válasza:
95%
Január 1-től büntetendő a hálapénz. Jelentsd fel.dr akár a beteg ljogi kepviselőhöz is fordulhatsz, ha valami bajod van. A neten való hőbőrgéstől nem lesz jobb se neked, se másnak.
2021. jan. 19. 15:38
 18/28 anonim ***** válasza:
37%
Egy normal genetikai uh fel -1 ora. Magamba kell menni. Nagyon sok mindent neznek. Nem egyenlona babamozival. Afp szures meg mar reg nincsen. Total felesleges te hol laksz??? Menj el maganba, meg talan nem csuszol le. En budapesten az rmc-ben voltam. Genetikus szonografus csinalta vagy fel orat. Aztan volt amit nem latott mert a baba nem ugy feludt, elkuldott pisilni, mozogni. Nem engednek el addig mig nem nez meg mindent. Akkor se ha masfel orat tart.
2021. jan. 19. 17:06
 19/28 anonim ***** válasza:
39%

Enis fizetek csak nem az ő zsebébe. Neha elgondolkodom hogy a TB-t mire is fizetem

Gondolom a vizsgálat elvégzésére. megcsinálta? meg..akkor teljesítette azt amiért te fizettél.

Bizony, aki többet akar, annak fizetnie kell.

Gondolom a fizetésedért te is csak a munkád kötelező részét végzed el, ha plusz pénzt kapnál, csinálnál többet is nem? Úgymond ingyen nem érdeke 20 percekig ott szöszölni veled, mikor 2 perc alatt is látja a lényeget.

2021. jan. 19. 17:19
 20/28 anonim ***** válasza:
46%

19 a fizetősön 10 perc volt a szív uh hogy minden rendben van e vele. Ez még csak a szíve volt... Kinek nem érdeke, hogy tudja, ha valami baja van a baba szívével? És ezt nem fogja látni 2 perc alatt a te superherod az igencsak leharcolt állami uh-kal. Fa.gokat beszélsz.

A helyes megközelítés az, hogy “ kedves anyukák a tb “genetikai” uh szart sem ér, megnézik a down kort meg max 1-2 főbb szervet nagyjából, de amúgy pont leszarjuk a kisebb problémákat, majd sokkot kapsz, ha megszultel és viszik a PIC-re ahol hasonlóan szar tájékoztatást fogsz kapni a gyermeked állapotáról, mivel senki nem mer semmi mondani, hogy megmarad e vagy egészséges lesz e. Amúgy most, hogy 10 vagy 8 ujja van nem mindegy?! Azt is szules után meglátod, nem erek en rá számolgatni ilyen apró baromságokat. Ja hogy neked jó lenne előre felkészülni?! Ja en azt is leszarom. Szoval ennyit áll a TB ha amúgy normális ellátást és tisztességes bánásmódot akarsz, menj maganba.” Nem titok ez, ezért járnak a legtöbben legalább a genetikai uh-kra maganban.

De kedves 19 erre ne merészelje senki azt mondani, hogy milyen extra kívánság már, hogy normális ellátást kapjon az ember... ki ne találd, hogy a genetikai fizetős vizsgálatok azért tartanak 30 percig mert igazából az is 2 csak utána meg okos fejjel nézegeti az orvos a semmit...

2021. jan. 19. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!