Ha a fogamzásgátló beszedèse után kb rá 3 orára megy a hasam az rosszat jelent? Vagy 3 óra az elèg volt hogy már hasson?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 22:52
1/7 anonim válasza:
Betegtájékoztató? Interneten is meg lehet találni
2/7 anonim válasza:
ne szedd azt a xart.. tönkre teszed a szervezeted csak hogy a pasinak jó legyen. nem éri meg.
3/7 anonim válasza:
2#
Nekem sem jó gumival. Nő vagyok.
Amugy meg, nem. Ettől meg hat. Ha holnap reggelig ulsz a vecen, akkor mar nem biztos. De ha pl most, meg 3 ora mulva mesz meg egyszer vecere, semmi gond nem lesz belole.
4/7 anonim válasza:
A legbiztosabb ha védekeztek máshogy is.
5/7 anonim válasza:
Ezek amúgy erős túlzások amiket itt meg a neten is írnak. Évek óta fogamzásgátlót szedek, volt hogy hánytam, ment a hasam, ilyan is volt hogy 1 szem kimaradt közben és nem lettem terhes. Ha rendszeresen általában normálisan szeded akkor ennyitől nem lesz gáz. Max szerintem kb akkor lenne gond ha napokon keresztül kb minden kijönne belőled
6/7 anonim válasza:
Fél óra alatt minden gyógyszer felszívódik. Ne ess pánikba.
7/7 anonim válasza:
Nem ertem miert kell mindenkit leszázalékolni, csak mert ti nem ertetek hozza. Amit 3 ora utan kifos*ol, az nem a gyomrodbol jon. Fogamzasgatlonal az szamit hasmenesnek ha este beveszed, es egesz este meg masnap megy a hasad folyamatban. Ettol semmi gond nem lesz. Nyugodtan nogyogyaszt is megkerdezhetsz. Nem kell kiegeszito vedekezes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!