Mit tennél, ha a doki kiírna egy kúpot, aminek a betegtájékoztatójára az van írva, hogy "igaz a hatóanyag csak kevéssé szívódik fel a nyálkahártyán keresztül, de terhesség és szopatatás alatt nem ajánlott. "?
Volt gombám, de a canesten úgy tűnt nem szedett ki minent, mert maradt ilyen nyúlósabb, egybeállobb folyás.
mondtam a dokinak, aki mikor megvizsgált mondta, hogy látja(mármint az ujján látta) és leírta egy papírra ezt a kúpot(gynoxin) 1 db és 600mg.
Mikor elolvastam a tájékoztatót nem tettem be, ma felhívtam a védőnőt, azt mondta szerinte 1 kúptól nem lesz gond, meg hogy a betegtájékoztatóra mindent ráírnak, csak hogy ne legyen gondjuk.Amúgy meg mondta, hogy mivel vény nélkül kapható, biztos nem okoz gondot...
szerintetek?ti elhaszálnátok azért?
Szia!
Orvos, nőgyógyász Írta fel azután, hogy már egy valami nem használt. Biztos vagyok benne, hogy tudja, mit csinál és a védőnődnek is igaza van. Azon kÍvül nagyon sok, a legtöbb ilyen esetben a tájékoztatóba az is bele van Írva, hogy:
"terhesség és szoptatás estén csak a kockázat- várható hasznosság mérlegelése után alkalmazzuk."
Úgy gondolom, az orvosok nagy része ezt meg is teszi. Valszeg nagyobb a kockázata annak, hogy a gomba árt a Babának mint hogy a gyógyi.
Én bÍzom az orvoso(k)mban, én használnám. És a betegség kockázata mindenképp nagyobb mint egy ritka mellékhatásé. Ez meg a matek:)
Nekem is írt már fel ilyet a doki, mikor az ami nem ártana egyáltalán nagyobb galibát okozott.
Színesebb, és bőségesebb folyásom volt, kaptam kúpot, megelőzésre, nehogy gomba legyen, na a kúp hatására lett is, alig két nap alatt, Bezöldült a folyás, büdös lett, égett, kaptam fertőtlenítős tótumfaktumot, a második kúp helyretett, a baba jól van, egészséges lett.
köszi, sajnálom...de akor neked is gombád volt?
az a lényeg, hogy már jól vagytok:)
betettem tegnap, remélem nekem is minden rendben lesz már:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!