Használhatok rá Kliont?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kb.4 hete írt fel nekem az orvosom Kliont. Csak bő folyásom volt, semmi egyéb, de azt mondta használjam, hogy helyreállítsuk az állapotot.
Nem volt a helyi gyógyszertárban, 3 nap múlva tudtam kiváltani, de addigra elmúlt teljesen a folyás.
Most azonban eléggé fáj és viszket odalent. Használhatom rá a Kliont? Dokim szabadságon van, nem tudom sajnos elérni. A vedőnőm azt mondta, ha a doki írta fel, akkor ártani nem fog.
Sokaknál olvastam, hogy vérzést okoz, emiatt félek.
31 hetes vagyok
2021. jan. 15. 01:27
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, amikor kiváltottam, akkor nem használtam abszolút, mert elmúlt a tünet.
2021. jan. 15. 01:28
2/5 anonim válasza:
Szia, mindenképp használhatod, ha panaszod van. Nekem is kellett, és nem okozott gondot.
Az igaz, hogy irritálja a nyálkahártyát, és ezért kis verzes lehet, de ez hüvelyi, a terhességet nem veszélyezteti. Viszont egy bakteriális fertozes igen.
3/5 anonim válasza:
Én használtam, nem volt tőle panaszom, se vérzés, a folyás abbamaradt, a babának se lett baja.
4/5 anonim válasza:
Én most fejeztem be a használatát. Semmi bajom nincs tőle. Nem is irritált. Viszont tiszasági betétet érdemes használni, mert ahogy tisztulsz jön ki belőled a gyógyszeres trutyi és elégé megfogja a fehérneműt.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, terhesség előtt egyszer pár hónapja "volt szerencsém hozzá". Ez volt a 2.nap, egyelőre nem érzem, hogy gond lenne vele ☺
2021. jan. 16. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!