Mikor éreztétek a baba mozgását,rugását?
Majdnem 22 hetes voltam amikor először éreztem, már eléggé aggódtam én is 😊 azóta hála Istennek elég aktív...
27 hetes kismama
Rajtam elég sok túlsúly van, de belül már nagyon korán éreztem, hogy mintha egy halacska csapkodna bent. Igazából nem értem, másoknál miért függ a testalkattól. Olvastam olyat, hogy mások belülről érzik a bőrükön a mozgást, én ilyet nem érzek, meg persze kívülről sem tapintható még, az világos, hogy ott számít a hasfal vastagsága.
Az biztos, hogy mozog a babád, ha nem is érzed még. Már nagyon korán elkezdenek mocorogni, nekem a 10. het uh-on ébren volt és kalimpált meg kicsit hajlogatta a törzsét, a doki külön mutatta, hogy nézzem, hogy mocorog
17 hetesen éreztem először, hátsó falon tapadt és vékony a hasfalam, valószínű azért éreztem már ilyen korán, de akkor még napi egyszer kétszer jelentkezett be, azóta már szinte meg se áll. 😅
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!