Létezik, hogy 10 hetesen már látszik a pocakom, vagy pedig híztam?
Figyelt kérdés
2007. dec. 19. 12:48
1/4 anonim válasza:
Nekem is 10 hetesen kezdett látszani:-)
Persze, hogy látszódhat:-)
Semmi baj, nyugodj megg:-)
A hízás megállapítására a mérleg jó megoldás:-)
De súlyra én sem híztam, csak nő a pocim meg a cicim...
16 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Nekem 4 hetesen már félreérthetetlenül látszott.
3/4 anonim válasza:
Lehet az oka egy kis puffadás.Amúgy ilyenkor kezd baba formája lenni a dolognak.Úgyhogy akár lehet is.
A négy hetes válaszadónak üzenem,h akkor még csak egy néhány centiméteres petezsák van a hasában,és egy UH-n sem látszó pirinyó kis petesejt.Nah az tuti puffadás volt.,vagy valami egyéb.(Ha jól emlékszem a hét hetes UHm képére,akkor a baba volt 8mm,és a petezsák ennek nagyjából 3-4*ese.)
4/4 anonim válasza:
Énelőszőr 6hetsen voltam akkor volt 5mmes,most 9 hetesen voltam utóljára és 20mmesek voltunk.én is 10hetes vagyok most és pont ma nézeggettem-nekem mondjuk volt pocim mindig is,hogy nem olyan az alakja-kigömbölyödött kicsit de ezt csak én vettem észre ,mások még nem.Amúgy már én sem férek bele a gatyóimba úgyhogy ilyenkor már sztem elkezd rohamosan nőni ,azért gondolj bele pár hét és már félreérthetetlen hasad lesz:)gratula a picihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!