Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy 10 hetesen már...

Létezik, hogy 10 hetesen már látszik a pocakom, vagy pedig híztam?

Figyelt kérdés
2007. dec. 19. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 10 hetesen kezdett látszani:-)

Persze, hogy látszódhat:-)

Semmi baj, nyugodj megg:-)

A hízás megállapítására a mérleg jó megoldás:-)

De súlyra én sem híztam, csak nő a pocim meg a cicim...

16 hetes kismama

2007. dec. 19. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
29%
Nekem 4 hetesen már félreérthetetlenül látszott.
2007. dec. 19. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az oka egy kis puffadás.Amúgy ilyenkor kezd baba formája lenni a dolognak.Úgyhogy akár lehet is.

A négy hetes válaszadónak üzenem,h akkor még csak egy néhány centiméteres petezsák van a hasában,és egy UH-n sem látszó pirinyó kis petesejt.Nah az tuti puffadás volt.,vagy valami egyéb.(Ha jól emlékszem a hét hetes UHm képére,akkor a baba volt 8mm,és a petezsák ennek nagyjából 3-4*ese.)

2007. dec. 19. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Énelőszőr 6hetsen voltam akkor volt 5mmes,most 9 hetesen voltam utóljára és 20mmesek voltunk.én is 10hetes vagyok most és pont ma nézeggettem-nekem mondjuk volt pocim mindig is,hogy nem olyan az alakja-kigömbölyödött kicsit de ezt csak én vettem észre ,mások még nem.Amúgy már én sem férek bele a gatyóimba úgyhogy ilyenkor már sztem elkezd rohamosan nőni ,azért gondolj bele pár hét és már félreérthetetlen hasad lesz:)gratula a picihez
2007. dec. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!