Egy terhessegi teszt meddig mutatja ki a terhesseget?
Sziasztok.
Arra lennek kivancsi, hogy egy terhessegi teszt meddig mutatja egyertelmuen a terhesseget? Vagyis hanyadik hetig?
Letezik hogy 8 hetben mar halvanyan mutatja?
Mert en pont igy jartam :(
Koszonom
Hát tényleg nem jó jel, ha ennyire elhalványodott. És igenis be kéne menned ügyeletre. Nem tudom hova valósi vagy, de minden kórházban van nőgyógyászati ügyelet vagy orvosi ügyelet. Ha pont nőgyógyászati nincs, akkor az ügyeletes orvos felküld az osztályra ultrahangra. Én is így voltam, amikor balesetem volt.
Az meg kifogás, hogy ,,emiatt nem mész be". Van vonat, busz, akárhogy be tudsz jutni a legközelebbi városba. Bekamuzod, hogy nagyon görcsölsz vagy valami és meg fognak vizsgálni, pont.
Ha ennyire nem érdekel a dolog és ,,majd lesz valami", akkor pedig nem értem, hogy miért tetted fel a kérdést. Mi van, ha tényleg van valami probléma? Esetleg elhalt a magzat de most még természetes úton megoldható a dolog, később pedig már csak műtéttel? Vagy mi van, ha minden rendben a babával, de mégis gyógyszer kéne, de nem mentél időben orvoshoz?
Hivtam a korhazat ahova tartozom korzetileg.
Azt mondtak hogy a Covid miatt nemtudnak fogadni. Menjek maganba vagy Sztkai alapon hiaba mondtam, hogy nem rendel ma a dokim csak kedden.
Oket az nem erdekli
Hat koszonom szepen feloluk megis halhat az ember. :@
Eldobom az agyam komolyan mondom.
Halat adok az istennek hogy verzesem nincs es addig legalabb bizakodhatok keddig
Szia!
Nyiregyi vagy? Nem Hajnal Melinda Doktornő az orvosod? Mert én hozza járok, és majd fogok menni február 2.-an mert van pár pozitív tesztem, remelem akkor lesz szivhang is már.
Mindegy az lényegtelen, csak azért kérdem mert ha igen, hívd fel nyugodtan a dokinőt, lehet tud fogadni a jovoheten is, velem is volt már így, hogy hamarabb akartam menni, mert féltem baj van, hívtam, de mondta betelt. Másnap hívott hogy lemondta egy emberke így be tud hívni 5re.
Ha mégse akkor bocsi!:)
Szorítok minden okes legyen
Bocs, de ilyen panasszal teljesen jogos hogy nem fogadnak az ügyeletben. Ugyanis ez nem panasz.
Ha ne adj isten elhalt az embrió, akkor ugyan mit fognak csinálni? Megmondom: semmit.
Adnak egy időpontot műszeres befejezésre, és hazaküldenek. Ugyanis egy missed ab. befejezése nem akut műtét. Sőt, sok helye heteket várnak, hogy magától kiürüljön és ne kelljen műteni.
Nem kéne feleslegesen tesztelgetni, ha nincs panasz.
Utolso probalok megnyugodni.
De nehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!