Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy terhessegi teszt meddig...

Egy terhessegi teszt meddig mutatja ki a terhesseget?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Arra lennek kivancsi, hogy egy terhessegi teszt meddig mutatja egyertelmuen a terhesseget? Vagyis hanyadik hetig?

Letezik hogy 8 hetben mar halvanyan mutatja?

Mert en pont igy jartam :(

Koszonom

2021. jan. 8. 08:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
61%

Nekem sajnos volt így, mint neked kérdező, a 10.heti uh-n már nem volt szívhang.

Szerintem is jobb elmenni az ügyeletre, bár tenni nem tudnak érte semmit, de legalább kiderül mi újság. Mond azt, hogy görcsölsz, akkor meg kell nézniük.

2021. jan. 8. 09:01
 12/34 A kérdező kommentje:

Sajnos nalunk ugyeletes nodoki nincs.

En meg videken elek nemtudok hogyan felmenni Pestre.

Te sem vereztel? Csak az uhn derult ki?

2021. jan. 8. 09:03
 13/34 A kérdező kommentje:
26 an mennek amugy dokihoz akkora van idopontom
2021. jan. 8. 09:03
 14/34 anonim ***** válasza:
39%
Azt mondtad kedden rendel az orvosod.Én úgy értettem,hogy akkor el is mégy hozzá.26-ig ne várj.
2021. jan. 8. 09:08
 15/34 anonim ***** válasza:
43%

Nem véreztem, nem görcsöltem, a teszt miatt megfordult a fejemben, hogy baj lehet, de úgy gondoltam csak nem, majd kiderült mégis.

11-es voltam

2021. jan. 8. 09:11
 16/34 A kérdező kommentje:

Nem varok 26-ig.

Kedden bemegyek minden kepp

2021. jan. 8. 09:14
 17/34 anonim ***** válasza:
49%
Kerdező, ez már a harmadik kérdésed pár órán belül. Miért nem nyugtat meg az, hogy élő terhességed van? Mi a búbánatos pötskenőcsért stresszeled magad azzal, hogy tesztelgetsz??? Szerinted ezzel nem ártasz? Miért nem tudsz megbízni magadban, hogy minden rendben van? Kicsit uncsi már ne haragudj, hogy biztatnak, hogy minden rendben de akkor sem hiszed el.
2021. jan. 8. 09:16
 18/34 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo.

Koszonom szepen valaszod.

Hidd el most a legkisebb szuksegem se volt rad.

De kossz azert a hozzaszolasod megneznem a fejed ha te lennel ebben a cipoben

2021. jan. 8. 09:20
 19/34 anonim ***** válasza:
56%
Kösz kérdező. Képzeld...koraszülés miatt mind a 2 gyerekem meghalt nem sokkal születésük után. Az biztos nem tragédia...de a második terhességem alkalmával sem stresszeltem magam feleslegesen.
2021. jan. 8. 09:24
 20/34 anonim ***** válasza:
33%
Jah és én is megnézném a te fejed amikor közlik, hogy intézheted a gyerekeid temetését.
2021. jan. 8. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!