Ez lehet magzatvíz szivárgás?
39. héten vagyok, rengetegszer keményedik a hasam. 2 nap múlvára vagyok kiírva. Kb egy hete minden nap egyszer furcsa, vízszerű "folyás" lesz a bugyimon. Nagyon kevés, kb egy 200 Ft-os nagyságú folt. Ezen kívül van sima folyásom, ami sárgás-fehéres-krémes, ez pedig olyan, mint mikor az ember leissza a pólóját egy csepp vízzel. Szóval teljesen vízszerű, kerek folt. A nadrágomig nem jut el, a bugyimon látom csak. Sosem több ennél és mindig napi 1x van. Már vettem magzatvíz szivárgást kimutató betétet, ami nem hozott nekem egyértelmű eredményt. Mivel nem tudtam, hogy mikor fog kifolyni ez a kis mennyiség így egész nap bent tartottam a betétet és estére olyan lett, mintha egy picit halványkékké változna ott, ahová ez a pici vízfolt ráment, de annyira nagyon halványan, hogy még napfényben se tudtam 100%-ra azt mondani, hogy ez most akkor kék. A leírásában az van, hogy elég csak negyed órára betenni, aztán ha megszívta magát vízzel, kivenni, megszárítani és ha kék vagy zöld, akkor magzatvíz. Nálam ennyire nem folyik semmi, hogy elég lenne negyed óra. Nagyon furcsa helyzet. Filóztam, hogy esetleg vizelet, de sosem érzem, mikor ez a kis mennyiség távozik, így nem tudom, honnan jön. Csak úgy veszem észre, hogy megyek wc-re és hopp, ott egy vizes folt a bugyimon. Nincs fogadott dokim, max a kórházba tudnék bemenni egy vizsgálatra, de oda még egyelőre nem mentem.
Járt már más is így?
Nekem ennél durvább volt. Félntenyérnyi a bugyimon. Futás zuhanyozni, folyt le a lábamon. Futás orvoshoz, és kiderült gomba okozta vizes folyás.
Nekem azt mondták, ha magzatvíz, akkor az folyamatosan folyik. Ülve, állva, fekve, egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!