Igaz hogy a terhesség vége felé egyre kevesebb a baba mozgása?
Szia! Én 39 hetes kismama vagyok és nekem a múlt hét óta van ez hogy alig mozog, de nekem a dokim azt mondta hogy ez teljesen normális hiszen alig van helye már!
Amig a szivhang jó addig nem kell izgulni mondjuk a 36 héttől érdemes figyelni mert ha 2 órán keresztül nem érzed abszolút érdemes elmenni a kórházba és megnézetni hogy minden rendben van e!Szerintem nincsen baj, bár még azért 31 hetes pocaklakónak kelenne többet mocorognia!
Szia, 31 hetesen szerintem mar ne hatalmas rugasokra szamits, hanem aprobb mocorgasra, feszkalodasra. Azt mondjak, hogy naponta 10-szer azert ilyenkor is erezni kell a babot, szerintem te is ezt figyeld es ha aggodsz, menj dokihoz. Az is lehet egyebkent, hogy most egy kicsit nyugisabb periodusa van, az en bebim a hidegfrontra huzza meg magat mindig.
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!