Most vagyok a 9-ik hétben és ma levették a rákszűrést az ilyenkor nem veszélyes a babára nézve? Vetélés is lehet belőle?
Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 19:49
1/9 anonim válasza:
Dehogy lehet és dehogy veszélyes. Kb. ilyen idős terhesen veszik le mindenkinek. Ne aggódj feleslegesen!
2/9 anonim válasza:
Szia!
Nyugalom, mindenkinek leveszik,és egyáltalán nem veszélyezteti a picit!
27 hetes kismama
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. De akkor nem értem miért írták rá a papíromra , hogy diagnózis : fenyegető vetélés
2008. dec. 1. 20:14
4/9 anonim válasza:
Azt valami másért irták rá pl.ha barnázol......
5/9 A kérdező kommentje:
Nem semmi panaszom sincs. De az dühít , hogy amíg benn voltam semmit nem mondott a doki, csak utánna olvastam a papírokat. : (
Első baba azért vagyok ilyen béna.
2008. dec. 1. 20:22
6/9 anonim válasza:
Szerintem hívd fel a dokit és kérdezz rá miért írta oda, mert biztos nem ok nélkül. De ilyet hogy odaírja, de semmit nem mondd....Kérdezz rá, az a biztos, ne idegeskedj, lehet semmi komoly!
7/9 anonim válasza:
akkor tényleg nem értem miért irták rá egyébként nem vagy béna honnan is tudhatnád-főleg ezt....(20:20)
8/9 anonim válasza:
Szia! Nekem akkor írt rá a doki ilyesmit, amikor a kórházban volt ügyeletben, és oda mentem be hozzá. Ilyen esetben rá szokták írni, mert megüthetik a bokájukat (állítólag), hogy "maszek üggyel" foglalkoznak munka közben. Mondjuk nekem mondta is, hogy ne ijedjek meg, de ezt írja rá. Talán segítettem...
Ne izgulj, minden rendben lesz!
9/9 anonim válasza:
Szia.Nekem a táppénz miatt irták rá.Igy tényleg indokolt a téppénz.Olyan a munkahelyem ahol nem ajánlatos terhesen dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!