Mitől lehet ez? Nektek is volt hasonló, 12 hetesen?
Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok. Eddig, egyáltalán nem hánytam, viszont émelygés előfordult. 10. héten, minden rossz tünet elmúlt, most viszont 2-3 napja, állandóan ennék, ha nem eszek, akkor pedig iszonyat hányingerem van. A védőnő azt mondta, hogy ez a gyomorsav miatt lehet.2021. jan. 3. 12:12
1/3 anonim válasza:
Hallgass a védőnőre és fogadd meg a tanácsait, hogy mit egyél és mikor és mennyit.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmit, alapjaraton is egeszsegesen etkezek. :)
2021. jan. 3. 12:15
3/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is épp a 10.héten volt ilyen, ha nem ettem, egyből felment a savam és a torkomban volt. Állandóan szendvicseket ettem, az volt rá a legjobb, meg a kekszek. Szerencsémre csak egy hétig tartott, azóta semmi gond. 17 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!