Én kerek 5hetesen voltam szintén dokinál. 10mm petezsákot látott akkor szikhólyaggal. Azóta már 9hetes a babszem.
Lehet neked később fogant.
Mikor mész legközelebb?
2020. dec. 31. 14:37
12/25 anonim válasza:
Nekem ugyanezt látta ennyi idős terhességnél, mondta is, hogy túl korán mentem. Most már 40 hetes kismama vagyok, a babával minden oké. :)
2021. jan. 1. 16:43
13/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Na ezért rettegek, mert sok olyat olvastam h 5 hetesen már bőven petezsákot látott a doki. Jovoheten csütörtökon 7en.Mar nagyon várom,de félek is tole
2021. jan. 1. 18:14
14/25 anonim válasza:
11es válaszoló vagyok.
Ne félj! Korai volt. Biztos ott lesz már! Nem mindenkinek egyformán látszik!
Érzel valamit?
2021. jan. 2. 13:39
15/25 A kérdező kommentje:
Semmi rosszat. Nem fáj semmim, csak néha szúr a hasam. Melleim már 1 hete fájnak, duzzaDtak, mai nap már jelentkezett az émelygés. Nem maszatolok, csak mivel nyáron volt 7 hetesen misseb abom üres petezsakkal így nagyon félek. Akkor végig volt tünetem, sőt pozi tesztem is úgy mentem 7 hetesen na már hallgatom a kicsi szívét erre jött a sokk h csak petezsákot novesztettem.
2021. jan. 2. 14:50
16/25 anonim válasza:
11es vagyok!
Minden terhesség más! Egyiksem egyforma.
Ne izgulj, ne idegeskedj mert az sem tesz jót!
Minden rendben van/lesz!
2021. jan. 3. 15:10
17/25 A kérdező kommentje:
Na holnap megyek. Tegnap a mellfajdalomhoz már párosult az émelygés. Tudni kell h mindket(mindhárom :() terhessegemnel nagyon rosszul voltam. Konkrétan a a kisebbik gyerekemnek azmondtam soha többet nem akarok terhes lenni és ga mégis vki ba....on fejbe :) most itt vagyok 34 évesen, túl egy misseb abon és várom h most mi lesz velünk. Holnap megyek dokihoz. Gondoljatok ram
2021. jan. 6. 10:37
18/25 anonim válasza:
11es vagyok! Nagyon drukkolok! De biztos minden rendben! Irj majd!
Én most töltöm a 10.hetet25.én megyek a 12hetesre. Nálam most mulik a rosszullét már tudok enni! 2.babám lesz. 1.ikreknek indult 2019ben. Akkor rettenetesen voltam a 12.hétig.
2021. jan. 7. 07:50
19/25 A kérdező kommentje:
Na én is voltam. Csak petezsákot látott szikholyaggal. Csalódott voltam mert embriot vártam, de nyugtatgatott h az meg korai lenne. Nézegette sokáig mutatta h hol fog nőni a baba és h jó a vérellatas, nyugi rendben lesz. 3 hét múlva kell mennem aztmondta addigra lesz baba is.
2021. jan. 7. 15:36
20/25 anonim válasza:
Ne félj! Biztos ott lesz a baba 3hét múlva! Hány hetesnek mondott a doki?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!