Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek a terhesség 12.hetéig...

Akinek a terhesség 12.hetéig feküdnie kellett, az mit mondott a munkahelyén?

Figyelt kérdés
Húgom barnázott és kapott gyógyszert, majd táppénzre küldték. Tutira feküdnie kell a 12. Hétig. Szegénykém a munkahelyen nem tudja mit mondjon. Nem akarja elmondani, mi van ha mégsem sikerül neki, de azt sem szeretné ha elküldenék. Köszi a segítséget.

2020. dec. 30. 19:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló helyzetem volt. Egy 2500 főt foglalkoztató cégnél dolgzom, és 50-50 volt, hogy megmarad e a baba. Én felhívtam a HR-t, hogy kismama vagyok, de veszélyeztetett, ezért nem szeretném, ha rajta kívül más is tudna róla. Megígérte, hogy bizalmasan kezeli, a táppénzes papírom mindig ennek a nőnek küldtem be. A munkatársaimnak azt mondtam, hogy elcsúsztam a sárban, ahogy az autóból szálltam ki, keresztszalag nyúlásom van, 1 hónap pihenő és akkor derül ki, hogy műteni kell e. A baba sajnos elment,de így legalább miután visszamentem dolgozni, nem kérdezgetett senki, nem voltak szánakozó tekintetek.
2021. jan. 4. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!