Valaki van itt, aki ovu környékén volt a párjával mégis kislányt vár? Annyi sok esetet hallottam, hogy ilyenkor kisfiúk fogannak..
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 13:09
11/16 anonim válasza:
Ennek semmi köze ahhoz hogy fiú lesz e vagy lány 🤦
Bármilyen meglepő ez biológia nem pedig az idő függvénye 😏
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, nézd meg Czeizel Endre videóját
2020. dec. 28. 16:07
13/16 anonim válasza:
Mi ovu napján voltunk együtt (hőmérőzés + érzem a pé-t), kislány lesz.
14/16 anonim válasza:
Ovu napján voltunk együtt. Éreztem és lh teszteltem. Kislány van a pocakban. 22 hkm
15/16 anonim válasza:
Kérdező! Igen-igen Czeizel nagyon nagy koponya a témában! De!!! Azóta már kutatók fényt derítettek rá, hogy a petesejt választ a hímivarsejtek közül, kibocsátanak valami enzimet, melyet a petesejt befogad! Nincs köze ahhoz, mikor vannak együtt! Max annyi köze, hogy a lány spermiumok tovább életben maradnak, ezért ha ovu előtti napokban vagytok együtt, több lány spermium lesz ott, de ez necces! Nekünk egyébként ovu napjáni egyuttletbol (ovu teszt, ovus fajdalom, nyák alapján) kislány fog
érkezni :)
Itt egy kis olvasnivaló:
16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon jó volt a cikk!! 😊.
2020. dec. 29. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!