Olyan van hogy megjön a menstruáció, de mégis terhes valaki?
Figyelt kérdés
NEM barnázás, NEM pecsételő, NEM közti vérzés, hanem rendes mennyiségű és időtartamú menstruáció.2020. dec. 26. 21:59
1/7 anonim 

válasza:

Ismerosom 2 honapos terhes volt mar es ugyanugy mestrualt 3 hoba mult el neki.
De o neki bizonyitott a pozi teszt
2/7 anonim 

válasza:

Ritka mint a fehér holló..de megeshet.
3/7 anonim 

válasza:

Igen, huvelygyuru használatával estém teherbe, úgy hogy megvonásos vérzés megvolt, csak egy kicsit rövidebb mint rendesen. Igazi csoda volt, de nem mertük megtartani, mert utána még két hónapig használtam a gyűrűt és csak dokinál derült ki, hogy terhes vagyok... azóta sem értem...
4/7 anonim 

válasza:

Igen, de ritka.
Egy öreg néni mesélte nekem egyszer, hogy ő 4 vagy 5 hónapos terhes volt amikor lement nőgyógyászhoz valami rutin vizsgálat miatt, és mondta neki az orvos, hogy itt baba van. A néni pedig nem értette mert 3 hete menstruált. Azóta is van 3 egészséges gyermeke :)
6/7 anonim 

válasza:

ritkán,de előfordul,hogy menstruál és közben egészséges terheség,egészséges baba van
7/7 anonim 

válasza:

Előfordulhat, de általában jelez valami bajt, ha vérez a terhesség ellenére. Az még ritkább, hogy minden ok, a babával is, és mégis rendesen menstruál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!