Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Halvány pozitív vagy csak én...

Halvány pozitív vagy csak én látom annak?

Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 20:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
53%
Ha pozitív lesz, nem kell megkérdezned, mert egyértelmű.
2020. dec. 25. 15:10
 22/31 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt a Barza 10-es teszt, abban bizhatsz, ha egyszer van ott valami akkor elindult a terhesseg. Az mas kerdes, hogy tud-e fejlodni, de ez tuti hogy nem negativ. Kezdjed szedni a metafolint (femibion 1-ben van) ezzel azt is kizarod, ha beletartozok a nagy százalékba, akiknél a folsav nem tud hasznosulni. Tehat ne Acifolt vegyel, hanem amiben metafolin van:) mert ha fejlodik a baba, mire orvoshoz jutsz mar le is zarult az idegcső zarodás folyamata.

Ismetelj tesztet ketnaponta, de ha nem birod ki, akkor minden nap is lehet, hogy lasd, hogy erősodik-e a csík.

Ha nem jon meg, és eljutsz az orvoshoz, aki megallapitja a terhesseget, akkor mindenkepp menj el progeszteron szintet meretni, es TSH FT3 szintet is - ezt sajat szakalladra is vegeztesd el, mert a pajzsmirigy funckiok eszrevetlen is lehetnek hatarerteken kivuliek vagy a progeszteronod alacsony, es ez mind mind veteleshet vezethet. Nezess RH faktort is verből, hogy tudd, ha ne’adj Isten barmi tortenne a kesobbiekben, kell-e majd ellananyagot kerj vagy sem. Ha progeszteront kell potolnod, arefam 200 mg-os nev alatt kaphato nalunk, ez huvelybol jobban hat. Ha veletlenul pajzsmirigy alulmukodesed van ( 2,5 folotti ertek) le lehet hozni 1 korulire accu thyrox nevu folyadekkal, ami a folyekony forma, mert az euthyrox tablettat sem lehet kapni.

Bocsi ha hosszura sikeredett, de en megjartam mar a hadak utjat, ezekre mind en kellett rajojjek magamtol. Remelem neked ezek kozul egyik tanacs sem lesz szukseges, de ha megis, hatha segithettem :) sok sikert!!

12 hetes km

2020. dec. 25. 18:31
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy negatív teszten miért kéne vadászni a második csíkot? Ha pozitív akkor nem lesz kérdés, hogy az vagy nem.
2020. dec. 25. 18:39
 24/31 anonim ***** válasza:
"ebből még simán lehet menstruáció". Nem lehet, mert a terhesség már létrejött. Ha pár napon belül vérezni kezd az ember, az már nem menzesz, hanem vetélés. Persze nem olyan brutális, mint a 12. héten mondjuk, de akkor is. Csak sokan szeretnek úgy tenni, mintha a nagyon korai vetélés miatt valójában annyira nem is számítana terhességnek, ezért "kémiai" terhességnek nevezik. Pedig ez nem olyasmi, hogy átverte valami az ember szervezetét, és csak úgy csinál, mintha terhesség lett volna. Igenis ilyen esetben is ténylegesen van megtermékenyülés, beágyazódás, és ott a lehetőség a babára akkor is, ha sok esetben osztódási hiba vagy egy apró vérrög vagy egyéb ok miatt hamar megszakad a dolog.
2020. dec. 25. 20:40
 25/31 anonim ***** válasza:
Drukkolok neked kérdező! 😊
2020. dec. 25. 23:43
 26/31 A kérdező kommentje:

Itt a ma reggeli, úgy tűnik az a halvány vonalka amit sokan nem láttak erősödik. :)

[link]

2020. dec. 27. 08:47
 27/31 anonim ***** válasza:

Ez nagyszerű!!!!:)

Gratulálok!!!

22-es voltam:)

2020. dec. 27. 09:02
 28/31 anonim ***** válasza:
Na, ez már pozi.
2020. dec. 27. 12:55
 29/31 anonim ***** válasza:
Gratulálok 🥳
2020. dec. 27. 19:14
 30/31 anonim ***** válasza:
52%
6. Válaszoló vagyok. Gratulálok! Ugyanígy volt nekem is az első terhessegemnel. A többieknek köszi a 36%-os lepontozast, ők jobban tudják...😚
2020. dec. 27. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!