Halvány pozitív vagy csak én látom annak?
Nekem is ilyen volt a Barza 10-es teszt, abban bizhatsz, ha egyszer van ott valami akkor elindult a terhesseg. Az mas kerdes, hogy tud-e fejlodni, de ez tuti hogy nem negativ. Kezdjed szedni a metafolint (femibion 1-ben van) ezzel azt is kizarod, ha beletartozok a nagy százalékba, akiknél a folsav nem tud hasznosulni. Tehat ne Acifolt vegyel, hanem amiben metafolin van:) mert ha fejlodik a baba, mire orvoshoz jutsz mar le is zarult az idegcső zarodás folyamata.
Ismetelj tesztet ketnaponta, de ha nem birod ki, akkor minden nap is lehet, hogy lasd, hogy erősodik-e a csík.
Ha nem jon meg, és eljutsz az orvoshoz, aki megallapitja a terhesseget, akkor mindenkepp menj el progeszteron szintet meretni, es TSH FT3 szintet is - ezt sajat szakalladra is vegeztesd el, mert a pajzsmirigy funckiok eszrevetlen is lehetnek hatarerteken kivuliek vagy a progeszteronod alacsony, es ez mind mind veteleshet vezethet. Nezess RH faktort is verből, hogy tudd, ha ne’adj Isten barmi tortenne a kesobbiekben, kell-e majd ellananyagot kerj vagy sem. Ha progeszteront kell potolnod, arefam 200 mg-os nev alatt kaphato nalunk, ez huvelybol jobban hat. Ha veletlenul pajzsmirigy alulmukodesed van ( 2,5 folotti ertek) le lehet hozni 1 korulire accu thyrox nevu folyadekkal, ami a folyekony forma, mert az euthyrox tablettat sem lehet kapni.
Bocsi ha hosszura sikeredett, de en megjartam mar a hadak utjat, ezekre mind en kellett rajojjek magamtol. Remelem neked ezek kozul egyik tanacs sem lesz szukseges, de ha megis, hatha segithettem :) sok sikert!!
12 hetes km
Ez nagyszerű!!!!:)
Gratulálok!!!
22-es voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!