Ha befordul a baba, akkor máshol fog mozogni?
Sziasztok!
28 hetes kismama vagyok. Múlt héten harántfekvésben volt a baba, szerdán babamozin meglátjuk, hogy változott-e. Ha esetleg befordult volna, akkor máshogy/máshol érezném mozogni?
Igen, én a végefelé mindig azt éreztem, hogy a "kijáratot" simogatja a kis ujjaival. Amikor megszületett, folytatta ezt a varázsló mozdulatot a kezeivel pár napig :) A bitang erős, hegyes lábaival pedig rendre majd' kiszakította a hasam a szegycsontom alatt.
De 28 hetesen nekem még bőven volt olyan, hogy keresztbeállt, mintha egy úszógumi lenne rajtam, kidugta a popsiját valahol, aztán függőlegesen, buksival felfelé tapadt rám. Elég későn fordult meg, talán az utolsó ultrahangon már nem nagyon tudott mozogni, az kb egy héttel szülés előtt volt.
Lehet terelgetni, hogy kívülről nyomkodod egy kicsit, de ilyen "korán" szerintem még nem kell aggódnod emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!