Lehet hogy már befordult? Valaki volt már így?
Figyelt kérdés
Első babám császárral született ugyanis nem fordult be,viszont most 29 hetes vagyok és elég eros fájdalmat érzek a nemiszervemnel ha felemelem a lábam vagy pisilek, lehet hogy be fordult? Vagy mitől fájhat?2019. aug. 26. 16:50
1/3 anonim válasza:
Haat, ezt egeszen biztosan csak uh-n az orvos fogja tudni megmondani, legalabbis en pl mozgasbol nem tudtam volna megallapitani, hogy van fordulva a baba mert mindenhol ereztem minden iranyba😄 viszont nekem a szemeremcsont fajdalom 30 hetesen kezdodott, es mai napig megmaradt, holnap leszek 40 hetes, kinkeserves, de nekem is igy kezdodott hogy csak labemelesnel es pisinel, aztan 1 het utan ugy eldurvult, hogy egy egyszeru agyban fordulastol is be tudtam volna pisilni a fajdalomtol, azota pedig folyamatosan fokozodik, kesobb mar a sok allas, ules, minden rossz hatassal volt ra! De van egy jo hirem, van akinel ez csak 2-3 hetig tart, es utana elmulik, ha neked is ez van netan, en nem voltam ilyen szerencses! Az orvosom azt mondta ezt a fajdalmat egy hormon termelese csinalja ami lazitja a tagulashoz a csontokat, azt hiszem relaxin a neve, es semmit nem tudsz ellene tenni, csak pihenni!
2/3 anonim válasza:
29 hetesen még bőven fordulhat ide oda. Lehet hogy most épp befordult, aztán majd vissza. Csak uh tudná megmondani az aktuális (ami nem végleges) helyzetét.
3/3 anonim válasza:
Nekem a 24.héten fordult be és maradt ott a végéig szóval simán lehet ,de még nem feltétlen végleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!