Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhességnél erős...

7 hetes terhességnél erős szédülés normális?

Figyelt kérdés

Két napja az émelygés mellé erős szédülés is társul most már. Gyakorlatilag a porszívózást is abba kellett ma hagynom és leülnöm, mert úgy éreztem, hogy menten elájulok. Ez normális? Mit lehet tenni ellene?

Jövő héten megyek először orvoshoz, emiatt és mivel ráadásul még hétvége is van, nem tudtam még konzultálni vele erről...

2020. dec. 20. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Vérnyomásesés, cukorszintesés, kevés folyadék okozhatja.
2020. dec. 20. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam a vashiány okozott szédülést 1-2 alkalommal, de nekem később volt, nem ilyen korán. Lehet egyébként vérnyomás gond, cukor probléma, kevés folyadék ahogy az egyes írja, esetleg hormon változások, front...
2020. dec. 20. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
A progeszteronnak erős vérnyomáscsökkentő hatása is van, és mivel most fokozottan termeli a szervezted, okozhat szédülést. Amikor progipótlást is kellett szednem, még sokkal rosszabb volt, mint a pótlás nélküli terhességemnél
2020. dec. 21. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!