Szóval mást sem látok mint hogy megszaporodtak a terhes nők. De mindegyik a vége felé jár. A karantén ideje alatt miért esett 5x több teherbe esés? Mert a karantén nagyjából 8-9 hónapja lehetett..
Egyéboént igen, lehet, több a terhes nő idén főleg még a márciusi karantén miatt. De alapvetően szerintem csak szimplán most döntötték úgy az emberek, hogy babát szeretnének.
Mi mondjuk inkább várni szerettünk volna, mert én nem szeretettem volna ilyen körülmények között szülni. Vártunk is, de miután fél év után is ugyanilyen szár volt a helyzet belevágtunk, mert nem szeretnénk 5 millió évet a két gyerekünk között. Áprilisban szülök, remélem addigra jobb lesz.
Kérdező van egy furcsa jelenség. Ha valamit szeretnél, mindenhol azt látod. Ha szeretnél egy piros biciklit akkor folyton olyanokat fogsz látni, pedig nem szaporodnak meg varázsütésre csak jobban felfigyelsz rá.
Annó mikor próbálkoztunk, körülöttem is mindenki terhes lett🤷
Én januárban estem teherbe (több éves próbálkozás után) és egész nyáron azt hallgattam, hogy "jaaaj karantén baba?" "látom ti nem szét mentek a kovid alatt, hanem szaporodtok.." nagyon idegesítő volt. Holott akkor még kanyarban nem volt a vírus, amikor várandós lettem. Dehat mire látszódott a pocak, már javában tombolt a virus. Így könnyen altalanositottak.
Na mindegy, ezt csak azért írtam le, mert sztem most sok kismamát megbelyegeznek, hogy jaj tuti a karanten miatt.
Egyébként szerintem is csak azért látsz tobb/sok terhes nőt, mert most ez van fókuszban nálad, meg ha tudod is, hogy várnod kell pár évet.
Amikor meghalt édesanyám, hónapokig mindenhol őt láttam. A legdurvabb az volt, mikor egy asszony ugyan olyan alkattal, ugyan olyan biciklivel és ugyan olyan kabátban eltekert mellettem. Durva dolgokra képes az emberi agy....
Babavárót még senki sem írta 😄 igen szerintem a csok miatt(is). 2018/19-ben nagyon sokan szültek, mikor én is.
Még tervezünk 3-at a babaváró miatt, mivel felvettük 😄
Amúgy mindegy mikor esel teherbe. Mindig kitalálnak valamit. Nekem pl januárban derült ki a terhességem. "Karácsonyi gyerek" "Sokat voltunk otthon és biztos unatkoztunk"...... Stb.
Ha nyáron sikerül akkor a nyaralás, ha tavasszal akkor a húsvét, télen akkor a hideg. Idén a koronavírussal jönnek 🤷
Aztan most miert is lettem ezert lepontozva? Tudom a kornyezetembol, hogy sokan emiatt vallalnak gyerekeket. Regen is volt szocpol, a '80-as evekben pl. anyosomek is ezert vallaltak be akkor 3 gyereket, mert arra megkaptak egy x osszeget. Ezt nyiltan el is mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!