Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes km vagyok. Holnap...

20 hetes km vagyok. Holnap megyek dokihoz, de nem bírom kivárni. Mi lehet ez? Lent.

Figyelt kérdés
A végbélnyílásnál piros duzzanat, ami kb. fél cm-es, alatta közvetlenül pedig egy kékesszürke duzzanat, hólyag szerűség. Ez aranyér lenne? Visszahúzódhat a Sperti kúppal és kenőccsel?
2010. aug. 12. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Valószínü igen,aranyér:-D
2010. aug. 12. 19:11
 2/6 A kérdező kommentje:
És melyik mi? A piros ill a szürkés hólyag? Spertiről vélemény? Szeretném, ha visszahúzódna minél hamarabb...
2010. aug. 12. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Az enyém is így nézett ki az első babánál. Aranyér. Nem is tudom, hogy mi volt a krém neve, amit használtam. Nem Sperti, az biztos. Aránylag hamar elmúlt.

Most még nem jött ki, pedig újra terhes vagyok. Persze ami késik, nem múlik.

2010. aug. 12. 20:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még annyit, hogy ha csak ma észleltem először, akkor kúp kell -e, vagy elég a kenőcs is? Egyébként fáj is nyomásra.
2010. aug. 12. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a körömvirág krém nagyon bevált. Kúpot soha nem használtam.
2010. aug. 13. 09:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Közben ma reggel arra ébredtem, hogy visszahúzódott... Nem értek semmit. A székletem is jött rendesen, ahogy szokott, erőlködés nélkül. :( 1x volt, hogy nehezen jött ki, lehet amiatt jött elő? Ilyen szerencsém van... Most meg retteghetek, mikor újul ki, szüléskor kijön -e. Azért kezelem, mert gondolom ettől még nem jöttem rendbe, hogy visszament.
2010. aug. 13. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!