Terhesseg elejen menszesz gorcs normalis?
Figyelt kérdés
Most tudtam meg h babas vagyok 4 teszt lett pozitiv viszont mar hetek ota erzem h gorcsolget a hasam es elmulik magneziumot ha beveszek jobb. Ez normalis? Igy heteken keresztul?2020. dec. 18. 09:29
1/10 anonim válasza:
Igen normális
Ha annyira fáj hogy nem tudsz kiegyenesedni vagy vérzés lép fel akkor viszont irány a doki
2/10 A kérdező kommentje:
Nem hala a jo istennek annyira nem gorcslok meg kb 2 percig ha tart
Csak azt furcsaltam, hogy mindennap hetek ota erzem naponta tobbszor is hol itt hol ott a hasamban.
Kedden megyek dokihoz:)
2020. dec. 18. 10:45
3/10 anonim válasza:
Nyugi, a méhszalagok nyulasat érzed
4/10 anonim válasza:
Teljesen normális, gyakori tünet az első hetekben. Nekem is fájdogált.
5/10 anonim válasza:
Igen. Első terhességnél nekem viszonylag sokáig görcsölt.
6/10 anonim válasza:
Igen normális, szedj nyugodtan magneziumot, akkor is fogod majd érezni mikor már idősebb lesz a baba a pocakban, főleg mikor a szalagok kezdenek nyúlni! Nekem nagyon fajt, nem ijedtem meg, addig míg vérzés nem társul addig no para :)
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek. Volt mellfajdalom is az viszont gyengult joval az sem baj?
Bocsi elso baba es 5 evet vart ra es mikor teljesen elengedtem spontan jott meglepinek ❤
2020. dec. 18. 16:47
8/10 A kérdező kommentje:
Ezert is aggodom nagyon
2020. dec. 18. 16:47
9/10 anonim válasza:
Nekem is enyhültek bizonyos tünetek, a mellfájdalom is, más tünetek felerősödtek, vagy később visszatértek. Én is aggódtam akkor, de már tudom, hogy tök normális. Ne aggódj.😊
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2020. dec. 18. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!