Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A vízfejűségnek vannak jelei...

A vízfejűségnek vannak jelei ultrahangon?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Ma.voltam az utolsó ultrahangon.38+2

Egy picit megijedtem

Fejátmérő(BPD) határon belül van,de közel a felső hatarhoz

A fej hosszanti atmérője(Ofd/FOD)pedig határon kívül, nagyobb mint kellene lennie...

2 hettel ezelott még normal tartomanyban volt mind a 2

Utalhat vizfejusegre? Vagy annak vannak mas jelei is?

2020. dec. 15. 15:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi ,nem a BPD hanem KU
2020. dec. 15. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Mivel a vízfejűség azt jelenti, hogy felszaporodik az agyvíz, azaz kitágulnak az agykamrák, ami nagyon is jól látható az UH-n...

Kicsit túltolod. Ha az orvosod nem mondta, hogy baj van, akkor nincs baj, ne idegesítsd magad hülyeségen.

2020. dec. 15. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

A fejméretből nem lehet vízfejűségre következtetni.

Agykamra tágulat utal rá és ezt nagyon jól látni az uh-kon.

Nekünk sajnos ez volt, a 18-36. hétig rettegtünk. Aztán összehúzódtak. Teljesen egészséges babám született, már két éves elmúlt.

Nyugodj meg, a vízfejűség nagyon ritka.

2020. dec. 15. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az én babámnak is mindig nagyobb volt a feje az uh-kon az átlagnál, aztán csak 33 cm-es fejjel született. Ami tök átlagos.
2020. dec. 15. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az utolso 2 uh-n az en babamnak is nagyobb a feje kb egy hettel,de senki nem mondta volna,hogy problema. 38 hetes vagyok
2020. dec. 15. 16:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak attól ijedtem meg,hogy eddig mindig normal tartomanyban voltak a méretek,es most 2 het alatt meg hirtelen "megnőtt" Egyebkent minden mas rendben van..
2020. dec. 15. 16:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolso válaszolo,neked mennyi?
2020. dec. 15. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!