Mit tehetek ellene? 22 hetes terhesen nagyon nehezemre esik a mozgás.
Figyelt kérdés
Már egy kis lépcsőzéstől is kifáradok. Sajnos már 10 kg-ot híztam, amit tudom, hogy sok, lehet ezért is érzem ilyen rosszul magam. Milyen tornát kezdhetnék el? Hogy jobban viseljem a babavárást? Vagy valami tippet adnátok, amivel könnyebbnek érezném magam, mert hihetetlen, de nagyon nem bírom még a házimunkát sem.2010. aug. 12. 13:16
1/5 anonim válasza:
Próbálj meg esténként sétálgatni egy-egy órát. Első baba?
2/5 anonim válasza:
En az elso babamat varom, 29 hetes vagyok.
Igen, az a 10 kg hirtelen rajtad az nagyon nehez. En azt mondom, gyalogolj amennyit csak tudsz. Az mindenkeppen jo! En mar eleve tulsulyosan estem teherbe es mazlista vagyok mert most tartok olyan 6.5 kg-nal. En nagyon sokat megyek. Ugyanakkor szuksegem van arra is, hogy lefekudjek minden nap. Mindig azon nevetek, hogy olyan vagyok mint a vemhes macskak...
Nem tudom neked hogy van de en rajottem, hogy reggel sokkal jobban mennek a dolgok mint este. Konnyebb felvenni dolgokat, megcsinalni dolgokat...stb...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok. Már a 2. baba. Az elsővel nem volt semmi bajom. Mivel már van egy kisfiam így muszály mennem, sétálnom vele,de rájöttem, hogy ha kevesebbet eszek, akkor jobb. A 10
2010. aug. 13. 15:26
4/5 A kérdező kommentje:
A 10 kg is azért jött rám, mert szinte egyfolytában ettem, annyira kívános voltam.
2010. aug. 13. 15:27
5/5 anonim válasza:
Van aki nem tud enni, van aki meg nem tudja abbahagyni az evest. Minden rendben lesz! Van aki segitsen a kisfiad korul vagy a haz korul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!