Honnan tudhatom, hogy minden rendben van-e a méhszájammal, nem nyíltam ki, ha az orvos nem ellenőrzi?
Az orvosom nem szokta megnézni, most vagyok 30 hetes terhes és csupán ultrahangos vizsgálat volt eddig vele. Ez mostanában elfogadott dolog? 4 éve még azért meg meg nézte a doki a vége fele.
2 hét múlva találkozunk újra, érdemes lenne rákérdezni?
Honnan tudhatom, ha gond lenne? Úgy tudom sok jele nincsen ha korán nyílik.. :/
Hát nem tudom ti hova jártok, de nekem minden alkalommal (3-4 hetente) csinál a dokim ultrahangot.
Amiket leírtatok, azokat meg a védőnő.
Hm akkor ez elég általánosnak tűnik. Én sem bánom, nagyon nem kellemes dolog... Ezek szerint az én dokim is a gépen nézi.
Nekem is 4 hetente van látogatás, minden egyes alkalommal van UH.
Aki azt írta, hogy minek kell doki, hát az enyém minden alkalommal méretet mér, keringést figyel, szerveket is figyelte a 20-30 hét között hogy minden jól működik-e. Szerintem sok fontos dolgot tudna csinálni egy doki. De gondolom sok helyen szét van választva ez. Első terhességemkor sztk alapon voltam és ott a doki csak fizikális dolgokat tudott ellenőrizni meg papírokat. Minden mást a másik szobában található szonográfus és a helyi védőnő csinált. Na meg a labor persze..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!