Missed Ab. után kell adni valamit az orvosnak (magán orvos), utána meddig kell várni h újra béby legyen?
Szia!
Sajnálom ami történt.
Nekem is elhalt az első terhességem.
Mikor műtöttek a többiek akikkel egy szobában voltam 5000-et adtak. Így én is adtam.
2 hónapra rá terhes lettem. Meg is született a fiúnk.
Utána megint terhes lettem. Elvetéltem, de megint művi úton fejezték be. Ekkor már nem adtam semmit.
èn nagyon hála pénz ellenes vagyok.
Ha ezt a mütétet a munkaidején kívül csinálja akkor esteleg. De ha munkaidö alatt akkor semmi esetre sem.
A szülésnél kicsit azért értem meg mert ott ha éjszaka álmából riasszák fel, akkor nema 2 szép szeméért kell fel hanem azt meg kell fizetni. igaz cserébe egy aprócska számlát kiállíthatna.
Igen én is teljesen el vagyok keseredve, de próbálok nem befordulni!Úgy gondolom h adok 10000ret!
Aztán remélem még idén kapok egy második élő erős egészséges babát!
Sajnálom, ami veled történt.
Én is átestem rajta sajnos 2x. Fogadott dokim volt, először 15.000 Ft-ot kapott, másodjára csak 10.000-et.
Mindkét esetben azt mondta, hogy várjunk fél évet, de nem bírtuk és 3 hónap után el kezdtünk próbálkozni, de mindkétszer 3-jára sikerült, így végülis a 6. hónapban jött össze. Hálistennek most 3.-jára sikerült, mert itt rugdos a hasamban a Picúr.
Köszönöm a válszokat!
A végen nem lett missed ab. , hanem spontán vetélés..., nem kívánom senkinek!
Azt mondta a dokim h mivel nem kellett kaparni ezért nagyon hamar helyre áll a rend, tegnap már nagyon szépnek találta a méhemet! Októberben már próbálkozhatunk!
Remélem minden rendben lesz,mert nem szeretném még egyszer átélni ezeket a napokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!