Milyen orvos Dr Zákány Zsolt, Berettyóújfaluban? Szült nála valaki? Ha őt szeretném fogadott orvosnak, hogy keressem meg?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 12:31
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne akard! A barátnőm végig hozzá járt, minden alkalommal fizetett neki és a szülés előtt egy hónappal közölte, hogy ő akkor szabadságon lesz amikorra ki van írva. Nem is ment be a szülésre, barátnőm az ügyeletes dokinál szült. Egy másik kismama pedig úgy járt nála, hogy megkérdezte, hogy hívhatja e éjszaka is, ha beindul a szülés és az volt rá a válasz, hogy persze, úgyis ki lesz a telefon kapcsolva. Én ilyen dokinál nem akarnék szülni. Mondjuk nekem első pillanattól fogva ellenszenves.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom kit válasszak. Esetleg tudnál valakit ajánlani aki megbízható?
2011. júl. 23. 09:31
3/5 anonim válasza:
Szia! most láttam a kérdésed,én is Újfaluban szültem még 2008ban,én jó szívvel ajánlom neked Kiss Zoltánt,sokaknak nem szimpi de sztem csak azért,mert nem ismerik.Akkor pedig még Debrecenben laktam,ott van a magánja is de az Újfalusi kórházban dolgozik,ha legközelebb szülök,nem megyek máshová!
4/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem annál szülj, aki épp ügyeletbe lesz. Ezeket az orvosokat nem tudod megfizetni.
Amit Zákányról írtak szerintem igaz, én is hallottam már róla. Kis doktor pedig bunkó.
5/5 A kérdező kommentje:
Szia 21:28-as.
Tudnál Kiss doktornak esetleg valami elérhetőséget adni?
Te magánba jártál hozzá, vagy itt fogadott a kórházban?
Minden vizsgálatnál adtál neki pénzt, vagy csak a szülés után?
2011. júl. 25. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!