Osszevesztem a parommal, es nagyon ideges lettem mar a fejem is faj. Negyedik honapban vagyok. Faj a hasam odala nagyon, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
2008. nov. 30. 18:15
1/2 anonim válasza:
Kibékültetek már? Mert talán addig meg sem nyugszol. Fontos lenne most relaxálni. De leginkább kibékülni. Ő tekintettel van az állapotodra? Nem kéne hagynia, hogy idegeskedj. Vegyél mély levegőket, és feküdj le, pihenj, nézd meg a kedvenc dvd-det, vagy hívd fel azt, akivel jólesne kibeszélned Magad!
2/2 anonim válasza:
Nem szabad idegeskedned, mert ártasz vele a babádnak.Minnél idősebb a terhesség annál jobban megsínyli a baba az ilyen dolgokat.Próbáld meg elkerülni az ilyen helyzeteket.A hasad oldala bármitől fályhat:méhszalagok feszülése, baba elhelyezkedése, a méh növekedése...stb.Lényeg, hogy ne görcsölj és ne vérezz.Most mindenképpen nyugodj meg, a babádért és nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!