Reggeli hasmenés normális terhesség esetén?
Figyelt kérdés
Mármint, hasmenés jelleg. Egész nap semmi bajom, csak reggelenként van ez.2020. dec. 3. 17:59
11/17 anonim válasza:
Előző vagyok: az előbb jött vissza a pajzsmirigy értékem, TSH 0,44 - egy ideje euthyroxot szedek 75 mg-ot a magas tsh értékre, úgy néz ki túlságosan lejött az elmúlt 2 hétben. Lehet azért megy a hasam.
Nézettél pajzsmirigy funkciót?
12/17 A kérdező kommentje:
Terhesség alatt alakulhat ki pajzsmirigy probléma? Még a terhességet előtt, nézettem labort. Nézték a TSH alul-felülműködést. De az jó volt akkor
2020. dec. 5. 14:58
13/17 A kérdező kommentje:
Igazából mikor 5 hetes terhes voltam, endokrinológusnál jártam. Ugye magán, így több hónappal előtte tudtam időpontot kérni, amikor még nem voltam terhes. Ugye pco gyanu miatt. Kitapogatta a pajzsmirigyet, de aztmondta hogy nem érez eltérést.
2020. dec. 5. 15:20
14/17 anonim válasza:
Nekem a terhesség elején felment 5,2 re a TSH-m, mertekegyseget nem tudok, de ez az ami 1 es 2 kozt kene legyen normalis esetben, majd elkezdtem szedni az euthyroxot es 1 honap alatt nagyon leesett, 0,4-re szóval osszevissza ingadozik. Endokrinologus meg csak vakarja a fejet, ugyhogy magamnak kell megoldanom.
15/17 A kérdező kommentje:
Hát az úgy nagyon jó
2020. dec. 6. 07:38
16/17 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok most a 8. hétben , de 3 hete minden reggel wc-vel kezdek, utána napközben semmi. Lehet, hogy a hányinger/hányás helyett nekünk ez jutott ? 😃 mert nekem semmi hányingerem, sőt émelyegni sem szoktam.
17/17 A kérdező kommentje:
Gyanus. Nekem se volt :D
2021. jún. 29. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!