Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5hetes terhesen kis vérzés?

5hetes terhesen kis vérzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

5hetes terhes vagyok(dokihoz csak 14.én mentem volna)

Ma elkezdtem vérezni, utrogestant kell szednem orvosi javaslatra. Tesztjeim egyre erősödnek.

Felhivtam az orvost, ma mennem kell hozzá este. Megnéz.

De most nagyon ideges vagyok.

Tudni kell hogy van egy 13hónapos kisfiam, és kiskorkülönbséggel szerettünk volna tesót neki. Kisfiam nehezen jött össze, majd 2év kellett hozzá és 2havi clostilbegyt. Akkor is 13.hétig utrot kellett szednem. Nagyon izgulok. Mert nagyon szeretnénk ezt a babát is.

Volt esetleg akinél ugyanennyi idősen vérzés lépett fel de megmaradt a baba? Estig nem birom ki...

Köszönöm ha válaszoltok!

2020. dec. 3. 15:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én nem véreztem konkrétan, de kétszer is barnáztam 5 hetesen, megmaradt a babám.
2020. dec. 3. 16:02
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Belőlem dőlt a vér öt hetesen, kórházban is voltam. 2,5 éves és az őrületbe kerget.😍
2020. dec. 3. 16:41
 3/16 A kérdező kommentje:
Annyit elfelejtettem hogy eddig 2 terhességem volt. Mindegyik ikreknek indult. 1.nél meggalt mindegyik a 10.hétig. 2.nál csak a kisfiam maradt meg...
2020. dec. 3. 16:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 5 hetesen volt vérzés, konkrétan mint egy erősebb mensi

Utrot, omega3at és e vitamint illetve nagy adag magnéziumot kellett szednem. Végül megmaradt, 2 éves.

Ne idegeskedj, rendben lesztek

Minden jót kívánok!

2020. dec. 3. 17:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, mit mondott a doki.
2020. dec. 3. 18:24
 6/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Voltam dokimnál.

10mm szabályos petezsák benne szabályos szikhólyag. Kicsit megnyugodtam.

14.én megyek ismét. Izgulhatok lesz-e szívhang...

2020. dec. 3. 20:59
 7/16 anonim ***** válasza:
Szupi! Boldog baba varast!
2020. dec. 4. 19:52
 8/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mi volt a dokinál 14en? Volt szívhang?

Hány hetes vagy most?

2021. jan. 10. 16:57
 9/16 anonim ***** válasza:

#8 vagyok.

Én is 5 hetes vagyok. (5+3) Tegnap pecsételően véreztem emiatt rohantam be a kórházba. 8.7mmes szabályos petezsák benne szikhólyag körvonal.

Kaptam utrogestant 2x100mg.

Vizsgálata után jobban véreztem,mint ahogy bementem de mára elmúlt.

Remélem minden rendben lesz. Bár engem csak 2.5 hét múlva hívtak kontrollra. Ami elég sok idő főleg fenyegető vetélésnél. 🤷‍♀️ (volt már 2)

2021. jan. 10. 17:03
 10/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kedves válaszolok azóta betöltöttük a 10.hetet már. 25én megyek 12hetes genetikai UHra!

Kedves 8as! Ne idegeskedj mert az sem tesz jót. Tudom milyen érzés! Nekem is volt részem benne. Sajnos. De biztos minden rendben lesz. Az utro segit. Én is szedem még napi 4szem reggel este 2-2.plusz D, E, B6 vitamint. Magnosolv. Kalcium.

2021. jan. 11. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!