Az orvos megállapította a terhességet de tegnap is még csak üres petezsákot látott ezért péntekre kiírt missed ab-ra. Tegnap voltam 8+1 hetes elvileg. ?
Figyelt kérdés
Ma elmentem egy magán orvoshoz aki azt mondta hogy valóban kisebb de ő nagyobbnak mérte mint a tegnapi orvos és ma látta a szikhólyagot is. Kétszarvú hátrahajló méhem van ezért kértem hogy nézze meg a jobb oldalt is mert eddig csak a bal oldalt nézzék ahol megtalálták a petezsákot.ő megvizsgált rendesen és talált a jobb oldalon is egy petezsákot amit eddig 3 orvos nem vett észre. A jobb oldali petezsák viszont nagyon pici. Azt mondta ő biztosan nem fog megmaradni de így még van esély arra hogy a bal oldali petezsák azért nem fejlődött eddig rendesen mert ott volt a másik. Azt tanácsolta ne engedjem a műtétet pénteken csak ha van bármi panaszom és 1 hét múlva újra megvizsgál. Van bárkinek hasonló "élménye"? Lehet még baba a bal oldalon így?2020. dec. 1. 18:13
12/13 anonim válasza:
Engem is érdekel :) remélem minden rendben lett a végén
13/13 A kérdező kommentje:
Nem mentem el az első műtétre. Magán orvosokhoz mentem és több ultrahangot is csináltak. De műtét lett a vége. Így egy év távlatából lehet jobban jártam volna ha beletörődöm egyből mert így csak jobban emésztett a dolog.
2022. febr. 15. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!