Akinek viszonylag korán (34. hét) jelentkeztek jóslófájások, minden nap előfordulnak?
Én most vagyok 33+6. Nekem úgy egy hete kezdődtek bár eddig nincs mindennap de olyankor minden bajom egyből be az ágyba és pihi plusz be veszek azért egy magnéziumot.
De nem kellemes. Mindenhol azt hallom és olvasom h "oh úgyis érzi az ember ha tényleg menni kell" 😅
Na igen, lehet majd a második babánál már tudni fogom, de így elsőnél nem igazán 😅
Köszönöm szépen a válaszokat! Remelem még pár hétig azért maradnak bent a pocakban a babók 😊kitartas nektek is!
Nekem 36 hét körül kezdődött, nem igazán fájdalmas vagy nem is jósló?! Nekem inkább has keményedés és menstruációs görcshöz hasonló. Nekem nem vészes, vagy jó a fájdalom küszöböm.🤷🏼♀️
Ezért is aggódom én is, hogy nem fogom megismerni az igazit 😀 Szintén első baba.
39+5 hkm
Hű te már nagyon a célban vagy 😊
Nekem inkább napközben keményedett hajnalban pedig ez a mensi szerű görcs/fájdalom volt. Lehet, én néztem be és nem is jósló volt? 🤔
Te már pár nap múlva biztosan megtapasztalod, milyen is az IGAZI! 😊 kitartas!
Első vagyok. És Ő a negyedik pocaklakóm. Nekem egyáltalán nem fáj, csak keményedik, fura érzés inkább. Mindnél korán kezdődött, és napi szinten volt/van. Én ebből nem tudom leszűrni, hogy ez már szülés 😀
1.gyereknél már befektettek. Fél 5kor szóltam hogy mostmár nagyon fura valami. 3 óra múlva, fél8kor már össze is voltam varrva.
2.gyerek, vérzés miatt mentem kórházba. Tágulásos vérzés volt.
3.gyerek, indítva lett. Tudtam hogy vajúdok, de de ugyanúgy csak keményedett.
Most rettegek hogy fogom észre venni :(
És minél többedik babám, annál gyorsabban zajlik le a fájdalmas fájásoktól...
5# vagyok
Igen már nagyon izgulok, bevallom egy kicsit félek is de már kíváncsian várom, a fejleményeket de egyenlőre nem érzem jelét pár jóslón kívül, hogy kiakarna jönni 🙁😊
Nektek sincs sok hátra kitartást nektek is csajok jó babázást❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!