Ezek a mensiszerű alhasi fájások az ún. jóslófájások? Kinek mikor jelentkezett először? Innentől számítva mikor indult meg a szülés vagy ez így nem kiszámítható?
Figyelt kérdés
2019. okt. 4. 11:37
1/8 anonim válasza:
Nekem csak menzesz szerű görcseim voltak a szülés reggelén. Azután jöttek a fájások.
2/8 anonim válasza:
Az első babámmal egyáltalán nem voltak jóslóim, 40+6 hetesen született, a másodikkal már 36. héttől rendszeresen, ő 40+2-re született.
3/8 anonim válasza:
A második babánál a 3. trimeszter elején jelentkeztek és indítani kellett. most (a3.-nál) a 20. héttől vannak. több pihenést tanácsolnak.
4/8 anonim válasza:
24.hèttől vannak, már ritkábbak igy 39hetesen ...
(3.baba)
5/8 anonim válasza:
Nekem múlthét szerda óta vannak, 30 hetesen kezdődött. Nekem a hidegfront hozza ki őket... te hanyadik hétnél vagy?
6/8 A kérdező kommentje:
36. hétben járok
2019. okt. 4. 20:55
7/8 anonim válasza:
En is 36 hetes vagyok es kb 1 hete kezdtem joslozni, meglepoen eros gorcseim, fajdalmam vannak ilyenkor.
8/8 anonim válasza:
KB a 34 héttől, most tartok a 36 közepén, de még sehol semmi. Még csak el sem helyezkedett a szülő csatornában a kis feje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!