Az uh-on nem látták a nemét. Ti mit tippeltek?
2010. aug. 11. 13:47
11/18 anonim válasza:
Jó nagy a pocid már most! akkor majd írd meg ha megtudod, hogy mi a neme, kíváncsi vagyok :)
Boldog Babavárást!
12/18 anonim válasza:
Nekem pont ilyen nagy pocakom volt, én nem is tippeltem többet 30 hétnél, és pont ilyen formája volt, óriásbébi kislányom lett! :))
13/18 anonim válasza:
nekem is elöl van a pocakom, mindenki azt mondja, fiú, pedig kislány a drága, többször is megmutatta...
a pocakod jó nagy, de lehet, hogy csak a fénykép csal, attól függ, honnan nézed. nekem ekkora a 35 héten van
14/18 anonim válasza:
Akkor tényleg nagy a pocid!
Nekem is ekkora kb, mindenki mondja hogy hatalmas, de én 29 hetes vagyok. A formája ugyanilyen, és kisfiú.
15/18 anonim válasza:
Sztem kislány lesz :) Nagyon szép ám a pocid, kicsit irigyellek, nekem még mindig alig van, pedig 32 hetes vagyok. :( A kisfiút előbb észre szokták venni, a lányokat nehezebben, de kitudja :) Várjuk a fejleményeket! Boldog babavárást! :))
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Majd megírom mi lesz. Mindenkinek boldog Babavárást, Babázást!
2010. aug. 11. 15:41
18/18 anonim válasza:
szép nagy a pocid.nekem akkor sem volt ekkora mikor mentem szülni,mégis 3450 grammos babám lett,kislány.szerintem a tiéd is kislány.nekem pont ilyen formája volt a pocimnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!