Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent az aceton a vizelet...

Mit jelent az aceton a vizeletben?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam azt hogy vagy keveset iszom, vagy kicsit fel vagyok fázva? Így van?
2010. aug. 11. 13:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bizony nem mindegy hogy mit eszel. Egy tábla csokitól felugrik az egekbe a vércukrod és rövid időn belül a béka feneke alá zuhan és "éhezel".
2010. aug. 11. 16:23
 12/16 anonim ***** válasza:

15: 37- es vagyok. Most találtam egy cikket, mi szerint a kiszáradás is okozhat acetonos vizeletet. Másik cikkben "éhezési aceton"ról Írnak. "De aceton kerülhet az egészséges emberek vizeletébe is hányás, hasmenés, éhezés, nagyobb mennyiségű alkoholfogyasztás kapcsán,..."

Na. Szóval guglizz, mert túlnyomó részben a cukorbajos acetonról Írnak de magadra nézve hasznos infó is van bőven.

2010. aug. 11. 18:15
 13/16 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, még egy vmi, aztán békénhagylak:)

Azért néztem utána mert vki itt Írta, h az folyadéknak semmi köze nem lehet hozzá. Ezek szt de. Kitartás:)!

2010. aug. 11. 18:17
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Nem azt mondtam hogy csokit eszek :-), illetve azt hogy azt etten Nasinak. De amúgy meg mindent eszek, előző terhességemnél is így ettem, és nem volt semmi gond ezzel, akkor mégis a folyadék lenne a ludas? Vagy már nem tudom, de mindenképp figyelni fogok mindenre ezután mégjobban (evés-ivás).

Még egy kérdés: azt tudom, hogy a reggeli vizeletből lehet hogy azt mutatják ki, hogy valaki kiszáradt, pedig csak éjjel nem ivott. Tegnap délelőtt elmentünk itthonról, és tényleg keveset ettem, du persze ettem, meg ma reggel is, és még ebéd előtt ma nézte a védőnő a vizeletet. Lehet hogy ez az érték is csak azért volt, mert tegnap délelőtt nem ettem annyit mint szoktam, és délben még ebéd előtt volt a vizeletteszt?

2010. aug. 11. 19:07
 15/16 anonim ***** válasza:

A guglizós vagyok, szia!

Nem hiszem, hogy ez annyira rövid távú dolog lenne, hogy egy- egy nap befolyásolná. A koncentrációt biztosan( gondolj bele, nem véletlen, h a terhességi tesztet is a reggeliből kell csinálni) de maga a jelenlét, úgy gondolom, nem változik hipp- hopp. De mondom, ha kitartóan olvasgatsz, persze megfelelő"szűrővel", nehogy vmi olyat is felfedezz magadon, ami nincs:), sokat kiderÍthetsz. Meghát a jó öreg háziorvos is van valamire:)

2010. aug. 12. 10:43
 16/16 anonim ***** válasza:
A legelső vagyok! Te jó ég nehogy egyél 35hetes iker!!! GRATULÁLOK!!! Nem sok van vissza csoda hogy bent vannak,próbáld meg az éhségedet kevés szénhidráttartalmú ételekkel csillapítani és olyannal ami jó ideig jól lakat pl.Győri Jóreggelt én inzulinos voltam,az éhezés nem azt jelenti hogy te éhezel hanem azt hogy a szervezeted nem képes a cukrot lebontani és az éhezik azálttal hogy nem jut el a cukorból semmi sehova! A babáknak viszont rossz! A végén vagy gondolom már csak a diéta marad ,egyél sok gyümölcsöt,ne banánt...zöldséget ,husikát,salátával ne krumplival a nasit hagyd szülés utánra! Kitartást és jó egészséget kívánok Nektek!
2010. aug. 12. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!