Mit jelent az aceton a vizeletben?
15: 37- es vagyok. Most találtam egy cikket, mi szerint a kiszáradás is okozhat acetonos vizeletet. Másik cikkben "éhezési aceton"ról Írnak. "De aceton kerülhet az egészséges emberek vizeletébe is hányás, hasmenés, éhezés, nagyobb mennyiségű alkoholfogyasztás kapcsán,..."
Na. Szóval guglizz, mert túlnyomó részben a cukorbajos acetonról Írnak de magadra nézve hasznos infó is van bőven.
utolsó vagyok, még egy vmi, aztán békénhagylak:)
Azért néztem utána mert vki itt Írta, h az folyadéknak semmi köze nem lehet hozzá. Ezek szt de. Kitartás:)!
Köszi mindenkinek! Nem azt mondtam hogy csokit eszek :-), illetve azt hogy azt etten Nasinak. De amúgy meg mindent eszek, előző terhességemnél is így ettem, és nem volt semmi gond ezzel, akkor mégis a folyadék lenne a ludas? Vagy már nem tudom, de mindenképp figyelni fogok mindenre ezután mégjobban (evés-ivás).
Még egy kérdés: azt tudom, hogy a reggeli vizeletből lehet hogy azt mutatják ki, hogy valaki kiszáradt, pedig csak éjjel nem ivott. Tegnap délelőtt elmentünk itthonról, és tényleg keveset ettem, du persze ettem, meg ma reggel is, és még ebéd előtt ma nézte a védőnő a vizeletet. Lehet hogy ez az érték is csak azért volt, mert tegnap délelőtt nem ettem annyit mint szoktam, és délben még ebéd előtt volt a vizeletteszt?
A guglizós vagyok, szia!
Nem hiszem, hogy ez annyira rövid távú dolog lenne, hogy egy- egy nap befolyásolná. A koncentrációt biztosan( gondolj bele, nem véletlen, h a terhességi tesztet is a reggeliből kell csinálni) de maga a jelenlét, úgy gondolom, nem változik hipp- hopp. De mondom, ha kitartóan olvasgatsz, persze megfelelő"szűrővel", nehogy vmi olyat is felfedezz magadon, ami nincs:), sokat kiderÍthetsz. Meghát a jó öreg háziorvos is van valamire:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!