Kedves férjem az ő kis laikus agyával nem érti, vagyis nem ugy értelmezi a terhességi heteimet, ahogy kéne. Ő teljesen úgy gondolja h a 12. UH-n már a valodi méretet adják meg nem a mensitől. Hogy magyarázzam el?
Sziasztok,
Hála égnek nálunk nem nagy a baj, inkább csak "éretlen" a dologhoz, néha meghallgatja, és mosolyog, néha érdeklődik, néha közli, akkor ő most magamra hagy a szakirodalommal, és majd benéz végeztem e az olvasgatással...
Ebből a szempontból a pasik, hmm hogy is mondjam nem érzik át.
Engem inkább a kérdésben lévő utolsó mondat, illetve az egyik válaszban olvasott nem biztos abban, hogy ő az apa...
Na ez a dolog szíven ütött. Nem tudom azt elképzelni, hogy ilyesmiben hogyan lehet kételkedni... Csak mert 2héttel idősebb, mint ha a huncuttól számoljuk...? NA ez nem semmi. Ha azt megérti, hogy peteérés 14nappal a mensi után van. akkor az új élet számítását miért nem? És különben is, melyik huncuttól számolja a terhességet?
Ez az elszomorító... Mert a kispapaságot meg lehet tanítani, de ahoz picit érezni kell belül...
Csajok nektek kitartást, mind a terhességhez, mint az apákhoz.
9-10hetes terhes kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!