Csinálták valakinek vastagbéltükrözést(kolonoszkópia) terhesen?
Csak tapasztalatokra lennék kíváncsi. A gasztoenterológus szerint a tüneteim indokolnák a teljes kolonoszkópiát, de természetesen én döntök.
Nőgyógyász szigmoidoszkópiát javasolta.
De mivan ha azzal nem derül ki mi a gond, és végül mégiscsak kolonoszkópia lesz a vége, és mégegyszer csinálhatom végig a procedúrát.
Szeretném ha kiderülne mi a gond, de közbe félek a vizsgálat kockázataitól is.
Azt hiszem mégegyszer felhívom a nőgyógyászt, kikérem a véleményét megint. Viszont a pénteki sebészhez még mindenképp elmegyek hátha csak az előző nem volt túl alapos.
Szívem szerint hajlanék a kolonoszkópia felé, mert ez az idegeskedés se túl jó, hogy vajon mi lehet a gond.
Remélem itt is ír majd valaki konkrét tapasztalatot, mert olyan hihetetlen, hogy semmit nem találni erről a neten, pedig biztos volt valakinek terhesség alatt ilyen vizsgálata.
Nem nézték. Most volt cukorterhelés plusz vérkép, de crp érték nincs benne.
Egyébként semmi kóros , vérszegénységet megállapították, de az az első terhességem alatt is volt. Kaptam rá vastablettát.
Totál protein érték van a papíron, az normál tartományba esik.
Csak most kezdtem a vastablettát pár napja, úgyhogy nem az okozza :(
12:48 -Neked is mindennapos a vérzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!