Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csinálták valakinek vastagbélt...

Csinálták valakinek vastagbéltükrözést(kolonoszkópia) terhesen?

Figyelt kérdés

Csak tapasztalatokra lennék kíváncsi. A gasztoenterológus szerint a tüneteim indokolnák a teljes kolonoszkópiát, de természetesen én döntök.

Nőgyógyász szigmoidoszkópiát javasolta.

De mivan ha azzal nem derül ki mi a gond, és végül mégiscsak kolonoszkópia lesz a vége, és mégegyszer csinálhatom végig a procedúrát.

Szeretném ha kiderülne mi a gond, de közbe félek a vizsgálat kockázataitól is.

2020. nov. 25. 09:33
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Azt hiszem mégegyszer felhívom a nőgyógyászt, kikérem a véleményét megint. Viszont a pénteki sebészhez még mindenképp elmegyek hátha csak az előző nem volt túl alapos.

Szívem szerint hajlanék a kolonoszkópia felé, mert ez az idegeskedés se túl jó, hogy vajon mi lehet a gond.

Remélem itt is ír majd valaki konkrét tapasztalatot, mert olyan hihetetlen, hogy semmit nem találni erről a neten, pedig biztos volt valakinek terhesség alatt ilyen vizsgálata.

2020. nov. 25. 11:59
 12/24 A kérdező kommentje:
És a terhesség alatti gyulladások miatt nem akartak tükrözni sose?
2020. nov. 25. 12:05
 13/24 anonim ***** válasza:
Neeem. Amúgy crp néztek?
2020. nov. 25. 12:23
 14/24 anonim ***** válasza:
Hasi ultrahang, labor sok mindent meg tud állapítani.
2020. nov. 25. 12:37
 15/24 A kérdező kommentje:

Nem nézték. Most volt cukorterhelés plusz vérkép, de crp érték nincs benne.

Egyébként semmi kóros , vérszegénységet megállapították, de az az első terhességem alatt is volt. Kaptam rá vastablettát.

2020. nov. 25. 12:44
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanez a gondom, 24 hetes kismama vagyok. Tegnap nagyon sok vér ürült. Pár hete nálam találtak végbélrepedést (a második sebész), de ennyire sose vérzett. Nekem is tükrözés javasoltak, de azt mondták terhesen felejtsem el.
2020. nov. 25. 12:48
 17/24 anonim ***** válasza:
70%
Ha a crp magas akkor van gyulladás. Ez nem ördöngős. Kb ennyiből már 1x lehetne következtetni.
2020. nov. 25. 12:58
 18/24 anonim ***** válasza:
36%
Vas tablettát szedsz?? Hiszen az okozhat bélben vérzést! Erre hogy nem gondoltak az orvosok? Van akinek "csak" feketére színezi a székletét, komolyabb esetben vérzést okozhat.
2020. nov. 25. 12:58
 19/24 A kérdező kommentje:

Totál protein érték van a papíron, az normál tartományba esik.

Csak most kezdtem a vastablettát pár napja, úgyhogy nem az okozza :(

12:48 -Neked is mindennapos a vérzés?

2020. nov. 25. 13:16
 20/24 anonim ***** válasza:
Hát én 3-4 naponta vagyok wc-n és törléskor mindig volt pici, de tegnap elég sol, ez ijesztett meg.
2020. nov. 25. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!