Clexan beadás helyén órák óta vérzik. Jártatok így?
Meg vagyok rèmülve. Hetek óta adom és soha semmi ilyesmi nem történt.
A tűszúrás helyén folyamatosan vérzik.
Hiába nyomom nem áll el. Nyilván nem ömlik,de kivèrzik.
Már olyan ideges vagyok!
Arra gondoltam,hogy várok még 1-2 órát és,ha továbbra is ez marad, akkor bemegyek a kórházba,mert ez biztosan nem normális.
Az orvos javaslatára egy nagyobb felületen nehezèket kellett tenni a hasamra. Én konkrétan egy nehéz edényt és abba 1 l dobozos tejet tettem.
Azt mondta egy óra után el kell állnia,de nem állt el. Azt mondta még várjak egy fél órát és ha akkor sem, akkor muszáj bemennem a kórházba.
Szerencsére elállt kb 1,5 óra után,de összességében tegnap este fél 10-töl ma 9-ig vérzett.
A hálóingnek a lepedőnek annyi...
Azon a pici kis lyukon nem gondoltam volna,hogy ennyi vér tud kijönni.
Minden esetre nagyon ijesztő volt. Az orvos szerint elböktem egy kis artèriát.
Remélem ma este nem lesz ilyen gond,de legalább már tudom mi a teendő.
Combba? A tájékoztatón,ha jól rémlik csak a hasat írja.
Oda is lehet akkor adni?
Persze hogy lehet, sőt, kórházban felkarba is adták.
Nekem az "oldalhájba" volt a legkönnyebb, az oldalakat váltogatva. A végére már oda se volt egyszerű, de a hasfalba már jóval korábban lehetetlen volt számomra, mert ott annyira feszült a bőr illetve elvékonyodott, nem tudtam összecsippenteni.
Még az is lehet, hogy nem bökted elég méyre, és a bőrfelszínhez közel maradt az anyag, folyósítca a környéken levő vért ami így könnyen ki tudott folyni.
Örülök, hogy rendbe jött!
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Remélem lesz ma egy nyugodt éjszakám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!