Kinek milyen különös tünetei voltak, mikor kiderült, hogy kismama? Eltekintve a hányinger, émelygés, mellfájdalom, szogundor...stb tipikus tünetektől.
Én hogy úgy mondjam, nagyon izzadós lettem, folyton melegem volt, még mínuszokban is. Emiatt ha pl felszalltam egy buszra, hirtelen melegem lett a kabát plusz busz fűtés miatt, pár másodperc alatt elájultam.
Gyakorlatilag minden reggel amikor munkaba mentem
Ez végig volt a terhesség alatt, ahogy megszultem elmúlt
Jól esett minden étel. Minden étkezkéskor úgy ettem, mint aki még sohasem evett.
Majd rá pár hétre meg már örültem, ha a ropi lecsúszott az émelygés miatt😁
Szuszogós lettem. Ez már a kimaradt menstruáció előtti napokban is jelentkezett. Hamarabb fáradtam és sokat sóhajtoztam. Nem tudtam mire vélni, azt hittem beteg leszek.
Aztán már a terhesség felénél jártam mikor belefutottam egy cikkbe ahol leírták, hogy a beágyazódás pillanatától némi vizet tart vissza a szervezet, ez okozhat pl orrnyálkahártya vastagodást ami nehezítheti a légzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!