Tényleg olyan pofátlan voltam, mint 20 hetes kivánós kismama?
Szegénykém! Totál megértelek! Amúgy is érzékenyebb egy kismama, hát még ha így lehordják.
Nem találok magyarázatot a férjed reakciójára. De most komolyan!!! Mi volt ebben a pofátlanság?
És most mit vár? Szégyellned kellene magad és venni egy új doboz édességet az anyjáéknak?? vagy mi?
Ne törődj vele, tudom könnyű mondani, de mégsem! A kicsikéddel törődj, most senki mással!
Próbálj megnyugodni. A baba megérzi a feszültséget és mivel hallja a környezetet már 20 hetesen, főként nem tesz jó neki a hangos, erős kiabálás.
Én azt hiszem lefeküdnék a helyedben aludni.
Ja, és nehogy hibásnak érezd ám magad!!!!!!!! Semmiképpen nem vagy az!!! Mi itt mind megértünk és veled érzünk!
Jó pihenést, nyugodt éjszakát kívánok neked!
Nem lehet hogy párodnak valami egész más baja van, és ezen a bonbon ügyön csúcsosodott ki neki? Akkor se volt szép persze, hogy így beszél veled.
Lehet hogy attól fél elhízol és úgy is maradsz mint sok kismama??:/
Pffff...nem volt szép tőle. Viszont nekem az jutott eszembe, hogy szerinted ez a saját gondolata, vagy az anyjáék jegyezhették meg és ő ráharapott erre? vagy nem tudom, mondjuk te ismered őket, főleg a férjed. De csak egy ötlet. Ugyanis más magyarázatot nemigen találok arra, hogy egy férj hogy sajnálhatja a gyermeke édesanyjától azt a nyamvadék bonbont. Ki lett ezzel szegényebb????
Te csak nyugodj meg, nem hibáztál!
Küld csak el hozzám a férjecskédet egy jó nagy anyai pofonért. GYalázatos a viselkedése, szégyellje magát.
Te pedig ne sírj, az a gazember meg sem érdemli, hogy felesége légy és hogy gyermekkel ajándékozd meg. A bombon meg váljék egészségedre neked és a babádnak.
Ne törődj senkivel, meg semmivel, csak magaddal és a babáddal, az anyósodék meg főleg a férjed pukkadjanak meg!
Egy kétgyermekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!