Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg olyan pofátlan voltam,...

Tényleg olyan pofátlan voltam, mint 20 hetes kivánós kismama?

Figyelt kérdés
Fél doboz bonbont megettem anyóséknál és most a férjem itthon azt moncta,hogy ez pofátlanság és hogy ő szégyelte magát.3 órája folyamatosan sirok,arra nem képes hogy bocsánatot kérjen.Lehet igaza van.20 hetes
2008. nov. 29. 19:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
67%
utolso elotti valasziro vagyok: mond meg a ferjednek allitsa viszabb magat mert ez ahogy most o viselkedik az allatoknal nincsen ez:S elnezest hogy ezt irom!! vagy ennyire smucik lenne?
2008. nov. 29. 20:06
 12/39 anonim ***** válasza:
82%
en akarmikor mentem anyosomekhoz azt se tudtak mit adjanak elem enni :) pedig meg akkor terhes sem voltam, meg mikor terhes lettem fokeppen annyit szedett anyosom enni hogy szerintem 4 ember jol lakott volna belole:)
2008. nov. 29. 20:08
 13/39 anonim ***** válasza:
88%
Felolvastam a páromnak! Azt üzeni egészségedre! Írd meg a címet küld egy egész dobozt helyette!
2008. nov. 29. 20:11
 14/39 anonim ***** válasza:
88%

Szegénykém! Totál megértelek! Amúgy is érzékenyebb egy kismama, hát még ha így lehordják.

Nem találok magyarázatot a férjed reakciójára. De most komolyan!!! Mi volt ebben a pofátlanság?

És most mit vár? Szégyellned kellene magad és venni egy új doboz édességet az anyjáéknak?? vagy mi?

Ne törődj vele, tudom könnyű mondani, de mégsem! A kicsikéddel törődj, most senki mással!

Próbálj megnyugodni. A baba megérzi a feszültséget és mivel hallja a környezetet már 20 hetesen, főként nem tesz jó neki a hangos, erős kiabálás.

Én azt hiszem lefeküdnék a helyedben aludni.

Ja, és nehogy hibásnak érezd ám magad!!!!!!!! Semmiképpen nem vagy az!!! Mi itt mind megértünk és veled érzünk!

Jó pihenést, nyugodt éjszakát kívánok neked!

2008. nov. 29. 20:14
 15/39 anonim ***** válasza:
67%
neharagudj mar de a frejed az ellensegetek?? mert ezzel a viselkedesevel nagyon ugy tunik!ha egy fel doboz bonbont sajnalt toled akkor kesobb mit varhatsz el tole?? hmm? az en parom mikor terhes voltam reggel fel 8 kor arra ebredtem hogy nagyon kivanom a vattacukrot, a parom kiugriottt az agybol es addig ment mig vattacukorrasl nem jott haza
2008. nov. 29. 20:17
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet hogy párodnak valami egész más baja van, és ezen a bonbon ügyön csúcsosodott ki neki? Akkor se volt szép persze, hogy így beszél veled.

Lehet hogy attól fél elhízol és úgy is maradsz mint sok kismama??:/

2008. nov. 29. 20:18
 17/39 anonim ***** válasza:
82%

Pffff...nem volt szép tőle. Viszont nekem az jutott eszembe, hogy szerinted ez a saját gondolata, vagy az anyjáék jegyezhették meg és ő ráharapott erre? vagy nem tudom, mondjuk te ismered őket, főleg a férjed. De csak egy ötlet. Ugyanis más magyarázatot nemigen találok arra, hogy egy férj hogy sajnálhatja a gyermeke édesanyjától azt a nyamvadék bonbont. Ki lett ezzel szegényebb????

Te csak nyugodj meg, nem hibáztál!

2008. nov. 29. 20:24
 18/39 anonim ***** válasza:
77%

Küld csak el hozzám a férjecskédet egy jó nagy anyai pofonért. GYalázatos a viselkedése, szégyellje magát.

Te pedig ne sírj, az a gazember meg sem érdemli, hogy felesége légy és hogy gyermekkel ajándékozd meg. A bombon meg váljék egészségedre neked és a babádnak.

Ne törődj senkivel, meg semmivel, csak magaddal és a babáddal, az anyósodék meg főleg a férjed pukkadjanak meg!

Egy kétgyermekes anyuka

2008. nov. 29. 20:45
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
neked van igazad! az egesz dobozt meg kellett volna enned, hiszen most kettotokre eszel! ez vicc persze. amugy a ferjed tapintatlan es nincs igaza. magyarazd meg neki, hogy igy csak elidegenit teged az anyosodektol, nameg sajat magatol is. fel a fejjel es nyugodj meg, mert a babo is megerzi, ha a mami szomoru! joejt! meglatod, hogy bocsanatot fog toled kerni!
2008. nov. 29. 20:48
 20/39 anonim ***** válasza:
82%
Már válaszoltam, kicsit feljebb. Érdekelne, hogy mi történt azóta nálatok. Sikerült megnyugodnod? Férjed jobb belátásra tért már közben? Ha nem vagyok indiszkrét, kérlek írd meg, hogy vagytok!
2008. nov. 29. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!